in

Dierenliefhebbers vinden zwangere hond in het bos – kijken wat beter en doen vreselijke ontdekking.

Verhalen die zowel inspirerend als tranentrekkend zijn, hebben iets bemoedigend – het is moeilijk om er niet aan te denken. Het verhaal van een kleine teckel genaamd Maria is zo’n verhaal, zelfs al begint het erg droevig.

Maria werd moederziel alleen en verlaten gevonden. Ze was zwanger en stond op het punt om te bevallen. Maar toen enkele dierenliefhebbers haar vonden, ontdekten ze meteen een verschrikkelijke waarheid.

Een dier zien lijden, is een van de ergste dingen die er zijn.

Daarom zijn we altijd zo blij om te horen over dierenliefhebbers die kwetsbare dieren op alle mogelijke manieren helpen.

De teckel Maria had geen gemakkelijk leven gehad. Toen ze gevonden werd, was ze zwanger en verlaten.

Lees ook  Hond vastgebonden aan paal en in brandende zon achtergelaten

Omwille van hun korte pootjes en lange lichamen hebben ze vaak rugproblemen. Het is niet ongebruikelijk dat ze verlamd raken wanneer ze niet de juiste behandeling krijgen.

Dat was precies wat er gebeurd was met Maria, die verlamd was en op het punt stond om te bevallen van een groot nestje puppy’s.

Maar wat nog meer hartverscheurend is, is de manier waarop Maria zo geworden was.

De eigenaars van Maria gebruikten haar om puppy’s te fokken, en toen ze beseften dat er een keizersnede van 2.500 euro nodig was, dumpten ze haar simpelweg.

De mensen die Maria vonden beseften dat het een kwestie van leven of dood was. Haar buik was groot en ze kon elk moment bevallen.

Lees ook  Hij doet de hond een harnas aan, wat aan het plafond van de garage vast zit. Mensen kijken verbaasd toe, totdat ze de waarheid te weten komen

De organisatie “Friends of Emma” uit Texas nam Maria onder hun hoede en zorgde ervoor dat ze veilig kon bevallen – en zo redden ze ook haar leven.

Maria beviel van zeven gezonde puppy’s.

Algauw groeiden ze groot en sterk en het goede nieuws hield daar nog niet op.

Enkele maanden na haar succesvolle bevalling, kon Maria terug lopen. De kleine teckel die ooit verlamd was en verlaten, kreeg nu de zorg en de liefde die ze nodig had. Is dat niet het beste?

Leer in de onderstaande video meer over het inspirerende verhaal van Maria!

Jongen neemt zijn vriendin te grazen met een Krab – Haar reactie zag ik niet aankomen

Dit is het krachtigste, natuurlijke antibioticum ooit. Het geneest elke infectie in het lichaam en doodt alle parasieten