in

Dierenleed. Dit schepsel lag in de goot in Istanbul. Haar enige kans was een klein meisje.

Diep in de kleine steegjes van Istanbul speelde zich het voorbije jaar een tragedie af die aanvankelijk niemand opmerkte. Want iedereen liep straal voorbij, maar een klein meisje had het hart op de juiste plaats en gaf alles!

Dit hoopje ellende lag in een vuilnisbak in Istanbul en jammerde dag en nacht onophoudelijk.

Dagelijks passeerden er duizenden mensen, maar niemand keek op. Istanbul telt 14 miljoen inwoners en niemand wil haar helpen? Onwezenlijk …

… maar dat is helaas de bittere realiteit. Het is een meisje van amper 7 jaar oud dat de noodkreten hoort en op de perfecte wijze reageert en handelt!

Lees ook  Vrouw redt babyvogeltje. Toen ze kanker kreeg, bewees het diertje haar een dienst terug.

Gelukkig was de vader van het meisje (wiens naam onbekend is gebleven) arts en ze bracht het dier onmiddellijk naar zijn praktijk.

Daar bekommerde een verpleegster zich om dit spoedgeval. Dat was niet eenvoudig want het arme diertje zat volledig onder de parasieten en ontstekingen.

Ook haar oren en mondje was helemaal ontstoken. Waarschijnlijk was ze aan andere straatkatten ten prooi gevallen.

Maar met veel liefde en overgave slagen de redders erin om het katje terug leven in te blazen. Het meisje dat haar redde, geeft haar de naam Gülümser, zij die altijd lacht in het Nederlands. Hoe liefdevol en toepasselijk!

Lees ook  Uit het niets zien ze plotseling hun geliefde hond naar hun baby rennen. Dan beseffen ze zich dat hij het leven van het kindje redde

Hier zien we het onafscheidelijke duo op de enige foto die er van de twee op het internet circuleert.

Het zou nog een paar weken duren, maar ondertussen is het katje op de goede weg. De wonden heelden en haar vacht groeide langzaam terug.

Duizendmaal dank aan deze kleine beschermengel. Moest ze niet zo snel gehandeld hebben, zou dit schattige wezentje ten dode opgeschreven geweest zijn.

DEEL deze bijzondere redding met elke dierenliefhebber die je kent!

Waarschuwing! Waarom je eigenlijk nooit je wasgoed in je kamer moet laten drogen!

Op haar 16e haalden artsen haar darm eruit. Met de foto’s van haar lichaam brengt zij iedereen in haar ban.