in

Dierenartsen onderzoeken deze gewonde zwerfhond… en beginnen bijna te gillen als ze zien wat er aan de hand is

De aardige mensen van Animal Aid Unlimited kregen een oproep over een hond die in een riolering was komen vast te zitten. Ze snelden ter plaatse om de arme hond te helpen. Toen ze arriveerden, wisten ze dat het een hele uitdaging ging zijn om de hond te bevrijden. De hond was niet alleen uitgemergeld, maar kon evenmin bewegen.

Ze had ook zware verwondingen in haar nek die met maden aangetast waren. Hoe lang had deze hond hier al gezeten? De redders konden de hond veilig uit zijn hachelijke situatie bevrijden.

Lees ook  Ben jij voor of tegen een volledige lockdown?

Ze doopten haar Shanti.

Ze brachten haar allerijl naar een dierenkliniek want er was geen tijd te verliezen.

Ze was er slecht aan toe. Het eerste wat ze moesten doen was de maden doden. Ze deden een beetje poeder op haar wonde en wachtten tot de maden dood waren. Vervolgens konden ze de wonde schoonmaken.

Lees ook  Hele wijk zingt ‘Happy Birthday’ voor meisje in lockdown.

Shanti was ook erg uitgedroogd, dus gaven ze haar vloeistoffen.

In de video zien we het verhaal van Shanti van begin tot einde. Ze maakte een dramatisch herstel door, en je zult je ogen niet geloven!

Animal Aid Unlimited is gevestigd in Udaipur, India. Ze hebben een opvangcentrum voor dieren en een dierenkliniek. Ze zijn er voor alle gewonde en zieke dieren die op straat leven.

DEEL deze geweldige redding met je vrienden!

De 24-jarige “gestoorde” vraagt de arts om een klok. Als hij dit ziet, komt hij meteen in actie

Hij schaamde zich, toen zijn dochter hem vertelde wat ze op school had geleerd. Absoluut onbetaalbaar!