in

Dierenarts redt zwangere hond uit dodencel. Maar dan ziet hij DIT op haar röntgenbeelden…

Voor mensen is het een ongelofelijk verrassend moment om te ontdekken dat ze een baby, of meer, verwachten. Dat is wel het minste wat je kunt zeggen. Elke ouder is dolenthousiast om de nieuwe gezichtjes te verwelkomen, maar het nieuws van de zwangerschap zelf is minstens even heuglijk. Stel je nu eens voor wat het moet zijn als je te horen krijgt dat je 12 baby’s zou krijgen! Dat is precies wat onze vierbenige vrienden meemaken als ze een gezinnetje stichten. Sommigen gaan zelfs nog verder. We hebben al wel eens verhalen gehoord over honden die van 19 baby’s bevallen!
hond in de onderstaande video heeft weliswaar niet zoveel puppy’s in haar buik zitten, maar toch was de dierenarts verrast om er meer dan een aan te treffen. Het arme dier zou ingeslapen worden toen Dr. Matt van de Vet Ranch tussenbeide kwam om het dier naar zijn kliniek te brengen. Hij doopte haar Gracie. Algauw bleek dat Gracie aan een oog bijna blind was.

Lees ook  Deze man komt na jaren zijn eerste grote geliefde weer tegen. Maar als hij haar kinderen ziet ontdekt hij iets verschrikkelijks.

Dr. Matt hield Gracie nauwlettend in de gaten, maar ze had een verrassing in petto toen hij enkele dagen later terug binnen kwam gewandeld. Gracie was erin geslaagd om helemaal alleen te bevallen van 12 puppy’s!

Bekijk hieronder hoe dit familie in slechts enkele weken een geweldige vooruitgang maakte en vergeet dit bericht niet te DELEN met elke dierenliefhebber die je kent!

Lees ook  Lang geleden beloofden deze vrouwen elkaar iets. Wanneer de ene sterft, houdt de andere haar belofte.

Hij zag een aquarium. Maar het was wat erin zat dat iedereen schokte.

Vrouw incasseert elke maand 2000 euro aan overheidsuitkeringen en heeft een schokkend verzoek…