in

Dierenarts raadde hem aan om zijn 14 jaar oude hond af te laten maken, dus dumpt hij hem maar bij het asiel

Niets is erger dan een harteloze eigenaar die z’n zieke of bejaarde hond in het asiel dumpt. Onlangs kwam er in het Harris County Animal Shelter in Houston een 14-jarige hond binnen. Zijn eigenaar stond erop dat het dier ingeslapen zou worden. De naam van de hond was Symon en we zeggen helaas “was” omdat de hond nu dood is.

Op het moment dat hij echt aandacht en liefde nodig had, liet zijn familie hem gewoon achter bij het asiel om hem te laten doden. Ze wilden zelfs niet blijven om afscheid te nemen. De eigenaars beweerden dat hun dierenarts had gezegd dat hij niets meer voor hem kon doen. De medewerkers van het asiel drongen erop aan dat de dierenarts van het centrum hem zou mogen behandelen, maar dat wilden ze niet. De eigenaars wilden gewoon niet dat hij verder zou leven.

Lees ook  Hij ziet een hond buiten bij -20 graden weer en handelt bliksemsnel…

We wensen deze eigenaars ellendige feestdagen toe voor het doden van een arme, oude ziel. We vragen ons af of ze hetzelfde met hun ouders zouden laten doen. Zo harteloos. RIP Symon.

DEEL dit hartverscheurende bericht met iedereen die je kent!

Man keert terug om de hond te adopteren, die hij gered had. De verraste pup is blijer dan ooit

In eerste instantie stuurt het ziekenhuis de zwangere vrouw weg. Maar als ze zien wat ze dan op straat doet, rennen ze naar buiten