in

Deze wilde wolven boxers zullen je partner doen huilen.

Hoe je je kleedt, is een persoonlijke keuze. Je kleding wordt als het ware een verlengstuk van je lichaam.

Maar als het op ondergoed aankomt, is het misschien een goed idee om voor een andere aanpak te kiezen.

Je doet er goed aan om ondergoed te kopen die je partner leuk vindt (in bed). Het is een geweldige manier om voor wat extra vuurwerk te zorgen.

Het is uiteraard altijd moeilijk om de voorkeur en smaak van je partner te voorspellen. Maar het kan geen kwaad om een gokje te wagen, in het slechtste geval word je gewoon vierkant uitgelachen.

Lees ook  Ze wachtte jaren voordat ze haar voet liet onderzoeken. Artsen berichten haar dan iets wat niemand aan zag komen

Mensen kiezen vaak voor rood omdat dat de kleur is van de romantiek en de liefde. Maar er zijn nog andere manieren om te scoren.

We associëren passie vaak met onze dierlijke instincten. En nu is er ondergoed dat perfect aan deze behoefte inspeelt: wolvenondergoed!

Het zijn in essentie boxers met het gezicht van een wolf op de voorzijde. De wolf moet mannen ‘sexy en wild’ doen lijken. Althans toch volgens de fabrikant.

Lees ook  13 uitgehongerde Deense dogs gered nadat eigenaar ‘horror fokkerij’ verlaat

Het unieke design wekte snel de aandacht van de online gemeenschap. De foto’s van de wolvenboxers verspreiden zich op het internet alvast als een lopend vuurtje.

Helaas zijn de spieren niet inbegrepen!

Zou jij zo’n boxer durven dragen? Laat van je horen in de reacties!

Mama huilt zichzelf in slaap na overlijden zoon – ontwaakt en treft andere zoon ook dood aan.

Ouders kussen zieke dochter vaarwel – 30 minuten later horen ze hard geschreeuw uit haar kamer