in

Deze vrouw viel 135 kilo af, maar is doodongelukkig. De reden is heel tragisch!

135 kilo afvallen en ongelukkiger dan ooit.
Het is een strijd waar veel vrouwen mee worstelen; het afvallen. Van Sonja Bakker tot Atkins tot een maagband; alles wordt geprobeerd. Deze vrouw probeerde af te vallen door middel van een maagband.

Emma Lovell woog op haar zeventiende al ruim 175 kilo. Emma: “Op school at ik nooit omdat ik dan toch gepest werd.” Gelukkig kwam ze in een andere klas terecht en verdwenen de pestkoppen. Hierdoor werden haar schoolresultaten ook beter en kreeg Emma weer wat meer zelfvertrouwen. Haar gewicht bleef haar dwarszitten: op haar zwaarste punt woog ze zelfs 219 kilo. Toch at Emma niet heel veel en dachten de doktoren aan een koolhydraatintolerantie. Omdat afvallen door gezond eten niet lukte besloot ze een maagband te nemen. Nu is ze 135 kilo afgevallen en ongelukkiger dan ooit.

Lees ook  Marlijn Weerdenburg ook aan de beurt. Drie foute privéfoto’s gelekt:

In de eerste week dat Emma haar maagband had verloor ze al vijf kilo. Hierna ging het rap; binnen een maand was ze al 20 kilo kwijt. Uiteindelijk verloor ze 135 kilo en woog ze ongeveer 85 kilo. Heel knap, maar helaas heeft het ook z’n nadelen.

Emma heeft namelijk ontzettend veel last van overtollige huid: “Ik heb 20 à 40 kilo huidoverschot.” Hierdoor is haar zelfvertrouwen heel erg gekelderd en voelt ze zich onzekerder dan voor haar afvalrace. Toen ze nog overgewicht had accepteerde ze haar eigen lichaam en maakte het haar niet zoveel uit wat anderen ervan vonden. Nu voelt ze zich een kluizenaar. Tragisch genoeg heeft ze geen geld voor een operatie om de huid te verwijderen. Daarom heeft ze nu een pagina opgericht waarop ze geld probeert op te halen. Deze vind je hier.

Lees ook  Rutte blijft 100% achter minister Grapperhaus staan

Wij hopen heel erg dat het Emma lukt om de operatie te bekostigen. Deel dit bericht met je vrienden en help Emma!

Kijk eens wat hij achter zijn motor heeft, geweldig om te zien!

WAARSCHUWING: draag jij wel eens elastiekjes om je pols? Dit is zeer gevaarlijk! Deel svp mee, bijna niemand weet dit!