in

Deze vrouw mishandelde haar hond en kreeg daarvoor deze geniale straf. Mooi zo!

Deze vrouw, Alyssa genaamd, had dringend behoefte aan een flinke les. De rechter die haar zaak behandelde deed geen half werk. Dit is haar verdiende loon voor haar onaanvaardbare nalatigheid. Ze liet haar hond een week lang opgesloten en alleen. Zoiets staat in de wet opgeschreven als dierenmishandeling.

Het is in dit huis dat de pitbull Moose een weeklang eenzaam opgesloten werd. Het dier is na de week eenzame opsluiting uitgehongerd, heeft dringend behoefte aan water en is bang van alles. In deze toestand treft de gerechtsdierenarts het dier aan. Alyssa gaf haar schuld toe maar voegde er onmiddellijk aan toe dat het ‘maar voor een weekje was’.

Dan mag ze zich voor rechter Michael Cicconetti presenteren. We kennen deze rechter reeds van een eerder artikel op Trending Nieuws omwille van zijn creatieve straffen. Als de rechter wordt verteld in welke toestand de hond werd aangetroffen, zegt hij dat hij er zelf ‘ziek van wordt’. Hij heeft al gauw zijn verdict klaar en een passende straf. Tijd om Alyssa een belangrijk lesje te leren.

Lees ook  Ex-echtgenoot verliest testikel nadat vrouw hem tijdens heftige ruzie knietje in het kruis geeft.

Hij kijkt de vrouw strak in de ogen en zegt, “Je mag zelf eens ondervinden hoe het is om een weekje zo te leven. Je mag zelf kiezen: of je gaat naar de gevangenis, of je maakt een weekje door op in dezelfde omstandigheden als die waarin je Moose achterliet. Je krijgt echter een zachtere versie van wat je hem aandeed. Je blijft acht uren op de stinkende vuilnisbelt. We zoeken voor jou de smerigste plek die we kunnen vinden en daar blijf je gedurende acht uur. Als het je doet overgeven, geef dan maar over en denk eens na over wat je met Moose hebt aangevangen.”

Alyssa koos natuurlijk voor optie twee. Maar ze kreeg er ook snel spijt van. Alles is beter dan de gevangenis, was haar logica, maar dan had ze niet gerekend op de vindingrijkheid van de beroemde rechter. Enkele uren op de vuilnisbelt maakte haar al wanhopig en huilend riep ze uit, “ik was beter naar de gevangenis gegaan.”

Lees ook  Jacob kan zijn duim laten groeien tot 12 cm - Meiden willen afspreken

Hoe dan ook, Alyssa leerde die dag een essentiële les. Door aan den lijve te ondervinden wat ze haar huisdier aandeed, weet ze nu wel beter. ‘Het was maar voor een weekje’ krijgt een heel andere betekenis als je zelf in de drek, vuiligheid en stank moet leven.

Je kan deze geschiedenis ook in deze video bekijken.

Deze rechter weet hoe hij recht moet spreken, en hoe! Met zijn creatieve straffen weet hij precies hoe hij mensen iets kan bijbrengen. De pitbull, Moose, heeft ondertussen een andere familie gevonden om gelukkig bij te leven. Daarmee is Alyssa niet alleen haar hond kwijt maar ook haar absurde idee dat dierenmishandeling iets normaals is. Hopelijk gebruikt ze volgende keer wel haar hersens.

Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook.

Interviewer gaat camping rond met de vraag: Heb jij HET gedaan vannacht? (Video)

Dode vrouw in dekens gewikkeld aangetroffen: buurvrouw getuigt over vreemde laatste sms