in

Deze vrouw ligt op de onderzoeksstoel van de arts. Als ze opstaat, is ze onherkenbaar geworden

Gemma Swift is een jonge vrouw uit Engeland, die haar hele leven lang al gepest wordt omwille van haar uiterlijk. Op een dag besluit ze mee te doen aan een televisieshow om de pesterijen voor eens en voor altijd te doen ophouden. Maar ze had geen idee dat toen het ergste nog moest komen …

Toen ze 6 jaar oud was, knalde ze tegen een lantaarnpaal waardoor haar snijtanden verminkt raakten. Haar ouders hadden echter niet genoeg geld voor een operatie. Met de jaren begon het meisje steeds meer te lijden onder haar scheve tanden. De mensen beoordeelden haar om haar uiterlijk en niet op basis van haar persoonlijkheid. Ze kreeg elke mogelijke belediging van haar klasgenootjes te horen. Het pesten werd zo erg dat Gemma besloot om thuisonderwijs te volgen.

Ook als jonge vrouw hield het pesten niet op. Het werd zo erg dat ze angst kreeg om te leven. Daarom nam ze op een dag deel aan de tv-show “The Jeremy Kyle Show” om over haar uiterlijk en de pesterijen te getuigen.

Lees ook  McDonald’s lanceert vegetarische McKroket

Hoewel ze hoopte op begrip en medeleven, kreeg ze via Twitter nog meer beledigingen en pesterijen te verwerken. De gastheer van het programma, Jeremy Kyle, wilde na deze aanval op het internet opnieuw contact met haar opnemen. Maar Gemma was zo diep geraakt dat ze haar huis niet meer uit durfde. Ze werd zwaar depressief.

Maar Jeremy wilde de vrouw beslist helpen. Hij trok naar het huis van Gemma om haar een paar dingen mee te delen. Hij ging bij Gemma op de bank zitten en vroeg haar wat er na de show allemaal gebeurd was. Ze vertelde moedig wat ze moest meemaken. Ze vertelde hem dat de negatieve reacties van de mensen haar gebroken hadden.

Maar de man had goed nieuws voor Gemma: hij vertelde haar dat de productiefirma van zijn show voor de operatie zou betalen. Gemma barstte uit in tranen. Ze kon het niet geloven: dit was een realiteit geworden sprookje voor haar.

Lees ook  Deze man is net vader van een dochter geworden als hij opeens iets op het toilet vindt!

Niettemin was ze toch nerveus voor de ingreep. Maar de tandarts stelde haar gerust: de operatie zou snel achter de rug zijn en ze zou niet onder narcose moeten.

Eindelijk was het zover: de operatie kon beginnen en het hele land kon meegenieten van de transformatie – want de operatie werd live op televisie uitgezonden.

De jonge vrouw was na de operatie nog nauwelijks te herkennen. De toeschouwers zagen een vrouw met mooie tanden, wier leven voorgoed zou veranderen.

Vandaag kan Gemma voor het eerst na haar ongeval terug een normaal leven leiden. Ze kan met iemand praten, zonder dat ze het gevoel heeft dat ze naar haar tanden zitten te staren. Ze schaamt zich niet meer en wordt aanvaard zoals ze is.

Dit verhaal toont ons dat we ons door niets of niemand klein mogen laten krijgen. Door haar deelname aan de televisieshow kreeg Gemma eindelijk de langverwachte operatie aan haar tanden.

DEEL dit opmerkelijke bericht met je vrienden!

Bron: YouTube en LittleThings

Als 17-jarige ging ze naar een feestje. 3 jaar later ziet ze er zo uit. Toen ik ontdekte waarom, liepen de koude rillingen over mijn rug

17 signalen van schimmelinfecties (en hoe je te weten komt of je gevaar loopt)