in

Deze vrouw is helemaal klaar met haar gigantische boezem: “ik kan soms niet eens uit bed komen”

De Britse Kya kan door haar gigantische boezem geen normaal leven leiden!

De 21-jarige Britse Kya Granito is helemaal klaar met haar gigantische b*rsten. Ze zitten haar zo erg in de weg dat haar dagelijks leven er constant onder lijd.

Zelfs uit bad klimmen is elke keer een lijdensweg voor de jonge vrouw, ze komt soms de bank niet meer af en uit bed komen duurt soms meer dan een kwartier. Vanaf haar zestiende probeert ze al via haar zorgverzekering een borstverkleining te claimen, maar de doktoren die ze spreekt beweren dat het geen invloed heeft op haar leven.

Lees ook  Vader (39) aangehouden als verdachte na dood moeder (36) van zijn drie kinderen

Volgens Kya wegen haar b*rsten bijna 19 kilo en dat lijkt ons ook een zware last om mee te torsen. Ze heeft inmiddels zelfs een kleine bochel op haar rug door het heftige gewicht. Ze heeft door haar boezem vaak last van paniek- en angstaanvallen en ook haar zelfvertrouwen staat op een laag pitje. “Heel vaak durf ik het huis niet uit”. Nu heeft Kya een wel heel bijzondere manier gevonden om een operatie te bekostigen!

Kya heeft ontzettend veel last van haar gigantische boezem, haar voorgevel is in een paar jaar gegroeid van een E-cup naar een ongelofelijke L-cup.

Lees ook  Vader is boos op de man die zijn dochter aanreed en vertrok: 'Hij gaf alleen iets om zijn auto'

Haar bh-bandjes zitten vaak zo strak dat haar schouders gaan bloeden, ze heeft een bochel op haar rug en ze komt soms haar bed niet eens uit door het gewicht. De Britse heeft geprobeerd te sporten, maar ook dit deed teveel pijn aan haar b*rsten. Een operatie wordt niet vergoed omdat de dokters vinden dat het niet medisch noodzakelijk is. Nu heeft de Britse vrouw een manier gevonden waarop ze zelf een operatie wil bekostigen: crowdfunden. Ze heeft bijna 10.000 euro nodig voor een operatie en heeft tot nu toe ongeveer 100 euro opgehaald. Nog even door sparen dus…!

Deze vrouw filmt haar huisgenoten en doet een walgelijke ontdekking…

Deze man wilde graag weten wat zijn hond doet als hij weggaat. Dit filmpje moet je even zien!