in

Deze tiener schreeuwt het uit van de pijn. Maar wanneer de artsen haar broek los knippen? Ze zijn totaal GECHOQUEERD door wat ze zien!

De onderstaande video komt uit de reeks Untold Stories Of The ER. Dr. Kathleen Clem, spoedarts, heeft net een baby helpen bevallen die zelfs de moeder niet verwacht had. De tiener Amber had geen idee dat ze zwanger was tot het moment dat ze daadwerkelijk ging bevallen!

Volgens CBS News is het hoogst onwaarschijnlijk dat een vrouw negen maanden zwangerschap doormaakt zonder ook maar iets te beseffen. Experts zeggen echter dat het vaker gebeurt dan mensen denken. Het fenomeen wordt een cryptische zwangerschap of zwangerschapsontkenning genoemd en volgens een Britse studie komt het in 1 op 2500 zwangerschappen voor.

Lees ook  Haperende portofoons hinderen politie, agenten moeten soms zelf 112 bellen om meldkamer te bereiken

De artsen knipten onmiddellijk de broek van Amber los en daar was de baby die geboren werd. De vader van Amber hoorde de baby huilen en rende geschokt de kamer binnen. “Papa, is was niet zwanger. Dit kan niet!” vertelde Amber hem. Toen ging Dr. Clem even met de vriend van Amber praten die met de handen in het haar zat, eveneens compleet in shock van wat hij net gezien had. Hij zei dat Amber onmogelijk zwanger kon zijn. Maar de reden die hij geeft, moet je gewoon zelf gehoord hebben om het te geloven.

Lees ook  Verwend nest weigert naar opa te luisteren, wat hij doet op de parkeerplaats schokt een vreemdeling

En ja, dit verhaal blijkt 100% waar te zijn!

Dit is best een ziek verhaal als je het ons vraagt. Geloof jij dat de tiener echt niet wist dat ze zwanger was? Laat het ons weten en DEEL dit bericht met je vrienden op Facebook!

Toen een bejaarde man naar een verzorgingstehuis moest verhuizen, ging de familie het huis binnen en deed een verbluffende ontdekking

Chinese familie besloot om samen af te vallen. En het is ongelofelijk wat 6 maanden hard werk kan doen.