in

Deze stier werd zijn hele leven vastgeketend en verwaarloosd. Zijn reactie als hij eindelijk wordt vrijgelaten, is echt aangrijpend …

Hier hebben we Bandit, de stier. Hij werd zijn hele leven in een veel te kleine kooi opgesloten en vastgeketend. Beeld je maar eens in dat je daar zit in zo een kooi waar je lijf nauwelijks in past! Ziekelijk, niet?

Dat was helaas het geval voor Bandit. Een sprankeltje hoop is dat er nog altijd mensen zijn die wel geven om het lot van stieren zoals Bandit. Dit soort mensen hielp ook om deze arme stier te bevrijden. En wanneer hij voor de eerste keer ervaart wat vrijheid betekent?

Lees ook  Man die in psychose kind in water gooide blijft voorlopig vastzitten

De helden van dienst zijn de vrijwilligers van Gut Aiderbichl. Ze zijn een dierenopvangcentrum uit Oostenrijk die voornamelijk op grotere dieren focussen. Maar ook kleinere dieren zijn uiteraard van harte welkom. Ze doen duidelijk hun uiterste best om zoveel als mogelijk dieren te redden.

DEEL deze hartverwarmende video met je vrienden op Facebook!

Lees ook  Het verhaal achter de kleine Braylee – zie hoe levensbepalend een een orgaandonatie kan zijn

Moeder was in het 4e stadium van hersenkanker aangekomen en had nog maar enkele dagen te leven. Maar dan gaat de kerk voor haar bidden en gebeurt er een WONDER

Moeder heeft 4 baby’s in enorme buik – dan ziet dokter de echo en realiseert zich dat er iets mis is