in

Deze pasgeborene sterft kort nadat het ter wereld kwam. De artsen staan voor een raadsel. Wat is hier gebeurd?

Deze foto uit Maleisië zet het internet in rep en roer: In Maleisië vond boer Ibrahim Basir een babygeitje dat verdacht veel menselijke trekjes had. “Toen ik het wat van dichterbij bekeek, was ik geschokt, maar toch ook gefascineerd, want het gezicht, de neus, de korte beentjes en ook het lijfje zelf zagen eruit als een menselijke baby, terwijl de lichaamsbeharing dan weer op de vacht van een geitje leek.”

Lees ook  Het is weer raak: Sylvie gespot met nieuwe liefde

Bovendien was er geen navelstreng meer te bemerken. Ibrahim Basir gaat ervan uit dat de moeder de baby vertrappelde, precies omwille van de menselijke verschijning. Ondertussen boden verschillende mensen al veel geld aan om dit “mysterieuze wezen” te mogen overkopen.

Maar de boer verkoos echter om het karkas door specialisten te laten onderzoeken: “We bewaarden het lijkje in een doos van piepschuim gevuld met ijs, alvorens we het gisterenmiddag aan de veterinaire diensten overhandigden.”

Lees ook  Man sterft wanneer hij een Selfie met een beer probeert te nemen

DEEL deze bizarre vondst met je vrienden!

Geen enkele arts zou deze baby ter wereld hebben gebracht als de moeder niet gelogen had

Deze zwangere werd levend begraven en verloor haar baby. Een jaar later kan ze niet geloven wat de artsen haar vertellen