in

Deze moeder heeft een fantastische truc om splinters te verwijderen – echt slim bedacht van haar

edereen die ooit eens struikelde en een splinter in de hand kreeg, en dan probeerde om met gedesinfecteerde naalden en een pincet de splinter terug uit het vel te krijgen weet hoe pijnlijk dit kan zijn. Bovendien is het als ouder onmogelijk om je kind tijdens de procedure stil te houden.

Maar nu heeft een moeder de perfecte truc gevonden die dit probleem in één twee drie oplost. In een Facebook-post heeft ze haar trucje nu gedeeld.

Lees ook  Haarkleurmiddel dat vrij verkrijgbaar is in drogisterij verminkt gezicht van 16-jarig meisje.

Heb je kinderen, dan heb je waarschijnlijk thuis een medicatiespuit liggen, en dat is eigenlijk het enige wat je nodig hebt voor deze geweldige truc.

Zorg ervoor dat deze goed is schoongemaakt en dat er wat lucht aan de onderkant van de spuit zit.

Plaats deze dan stevig op de plaats waar de splinter vastzit, zorg er dan voor dat deze goed sluit en de splint in de punt van de spuit zit. Trek dan aan het uiteinde van de spuit met genoeg kracht en waarschijnlijk komt de splinter zo al los. Indien niet, herhaal dan de procedure een paar keer tot deze los is gekomen.

Lees ook  Daan, ’s werelds schattigste pannenkoekenbakker, is tot achter z’n oren verliefd op de camera! Dit MOET je zien!

We houden van dit soort trucjes die het leven makkelijker maken, en zullen deze proberen te onthouden. Deel deze truc met vrienden en familie als dit ook nuttig lijkt te zijn!

Deze moeder heeft al 37 jaar hetzelfde kapsel – dan ondergaat ze een fantastische transformatie

Jonge kinderen uit Belgie zijn het slachtoffer van gruwelijke gebeurtenis, hulpdiensten doen daarna opmerkelijke vaststelling