in

Deze moeder brengt haar zoon uit schaamte naar het ziekenhuis. Maar wat de ze daar zien schokt iedereen!

Deze jongen uit Nagpur uit India onderging een drastisch lichaam verandering. Toen hij veerien werd gebeurde namelijk het ongelooflijke. Aan zijn onderrug begon namelijk een staart te groeien. Zijn familie en hijzelf besloten dit tegen niemand te vertellen en dit voor zich te houden. Uit angst belachelijk gemaakt te worden.

Echter toen de jongen die leeftijd van 18 had bereikt, was de staart zo ge groeit dat het tot zijn benen kwam. Dit was het moment dat ze toch besloten een arts te raadplegen.

“Het probleem was te groot geworden. We konden het niet meer negeren”, vertelt de moeder. “Ik zag dat het pijnlijk begon te worden en dat hij moeilijkheden had met stappen, Daarom bracht ik hem naar het ziekenhuis.”

Lees ook  7-jarige jongen sterft in tragisch ongeluk met verdrinking: 10 jaar later ontdekken ouders het ondenkbare aan zijn graf

Eenmaal in het ziekenhuis waren de artsen geschokt een staart van 20 centimeter te zien aan de onderrug van de jongen. Hoewel dit al is voorgekomen, is dit het langste ooit gedocumenteerde exemplaar ooit.

De dokter denken dat deze staartvorming is ontstaan door een mis vorming van de ruggengraat.
Dit is het bewijs dat we vroeger allemaal een staart hadden maar door evolutie niet meer het geval is.

Lees ook  15-jarige moeder geeft haar baby op voor adoptie – 35 jaar later staat hij opeens achter haar

Helaas was de operatie niet zonder gevaren voor je jongen. Om er voor te zorgen dat er geen belangrijke zenuwen beschadigd werden, werd de operatie uitgevoerd in het bijzijn van een neuroloog.

De operatie is gelukkig goed verlopen zonder complicaties. De jongen heeft nu enkel nog een klein litteken op zijn onderrug.

Eindelijk is deze tiener verlost van de schaamte die hem al heel zijn leven letterlijk achtervolgde.

Vergeet dit artikel niet te delen met je vrienden!

Dronken man valt in berenkooi – De beer neemt hem vervolgens flink te grazen!

Zijn ”vrouw” is 4 jaar oud. Achter deze gelukkige foto’s schuilt een hartverscheurend verhaal…