in

Deze man komt na jaren zijn eerste grote geliefde weer tegen. Maar als hij haar kinderen ziet ontdekt hij iets verschrikkelijks.

Als Liz Dunn uit het Amerikaanse Texas in de jaren 80 voor de eerste keer George Hooker tegenkomt, is ze nog maar 17 jaar oud. Beide zijn ze al met de universiteit begonnen. Het is liefde op het eerste gezicht, maar George heeft een tijdje nodig voordat hij de moed opbrengt daadwerkelijk met Liz af te spreken. Als hij dat doet is het het begin van een ongelofelijke relatie. Geen van hun vermoed wat het leven nog voor hun in petto heeft.

Het jonge paar is waar verliefd en blijft twee jaar samen. Maar ze zijn beiden nog zeer jong en op zoek naar hun weg in het leven.

Als Liz 19 is ziet ze in dat de universiteit niet voor haar weggelegd is en gaat in plaats daarvan het leger in. Ze schrijft George nog een paar brieven, maar laat hem dan weten dat ze een ander tegengekomen is, waarmee hun relatie aan een abrupt eind komt. Liz trouwt tenslotte met deze andere man en krijgt met hem haar eerste dochter Sarah. De familie in de buurt van Houston ziet Sarah opgroeien tot een levendig meisje. Maar als Liz voor de tweede keer zwanger is, raakt het huwelijk in het slop. Haar man vertrekt en nu staat Liz er, zwanger en met de kleine Sarah, alleen voor.

Lees ook  Man beledigt vrouw terwijl ze aan het manoeuvreren is. Maar hij staat paf als zij ZO reageert.

Maar dat is nog niet alles: Liz blijkt zwanger te zijn van een drieling. Ze is wel erg bezorgd hoe ze kinderen alleen groot moet brengen. Veel te vroeg, in de 23e week van de zwangerschap breken haar vliezen en beginnen de weeën. Na een paar dagen brengt Liz met een keizersnee de minuscule meisjes Emma, Sophie en Zoe op de wereld.

Ze wegen allemaal hoogsten een pond. Als gevolg van de vroege geboorte zijn ze bovendien blind. Ter behandeling moeten ze nog in het ziekenhuis blijven waar ze medicijnen krijgen, waaronder ook antibiotica. Hierdoor lopen ze zware complicaties op: hun gehoor wordt zwaar beschadigd. Zo zwaar dat ze eenmaal op 2-jarige leeftijd bijna compleet doof zijn. Dat brengt hun de twijfelachtige eer de enige drieling wereldwijd te zijn die zowel doof als blind is.

Omdat ze voortdurende zorg nodig hebben is Liz al snel aan het eind van haar krachten en weet niet hoe het verder moet.

Er is geen denken aan dat ze aan het werk kan, ze moet full-time voor haar kinderen zorgen. Het ziet er niet goed uit voor de familie.

Dan neemt, volledig uit het niets, George weer contact op. Na 10 jaar zullen ze elkaar eindelijk weer eens zien. Liz is zowel opgewonden als angstig: wat zal George nu over haar leven zeggen?

Lees ook  Wanneer 1 tweeling geboren werd met een “monsterlijke” geboortevlek, geven de dokters mama medicijnen tegen een hoge bloeddruk.

Voor George is het echter precies als vroeger: bij de eerste aanblik wordt hij weer verliefd op haar. Maar George weet dan nog niets van haar kinderen. Zijn beslissing als zij het hem eindelijk vertelt? Op stel en sprong beslist hij dat hij bij Liz wil blijven en zich liefdevol om de kinderen wil bekommeren.

Op slag wordt situatie voor allen beter. George en Liz trouwen en zorgen samen voor de kinderen. Met special hoorapparaten kunnen deze na enige tijd een beetje horen en grote stappen in hun ontwikkeling maken.

Wereldwijd trekt deze ongewone familie de aandacht. Hier kun je de Engelstalige documentaire „Through Your Eyes” („Door jouw ogen“) bekijken.

Wat een verhaal! Het is pracht dat Liz en George na zoveel tijd elkaar weer zien en opnieuw verliefd worden en dat George zich niet laat afschrikken maar besluit bij Liz te blijven. Natuurlijk zijn ze bang niet genoeg voor de meisjes te doen, maar ieder kan zien wat voor fantastisch werk ze doen. Sarah, Emma, Sophie en Zoe kunnen zich echt gelukkig prijzen zulke ouders te hebben.

Man bindt touw aan zijn schop en toont iedereen een betere manier om sneeuw te ruimen.

Moeder krijgt veel kritiek nadat ze deze foto van haar 3-jarige dochtertje plaatste