in

Deze man is aan het einde van zijn krachten als hij wordt gefotografeerd. Wat hij in zijn wagen verbergt is ontzettend ontroerend.

De wereld leerde deze dakloze onder de naam Steve kennen. Hij werd bekend toen twee vrouwen een foto van hem schoten en met zijn toestemming op Facebook plaatsten. Vanaf die dag veranderde zijn leven voorgoed.

De foto’s die Mickey Edrington en Kelley Seaton op 25 juli op het internet posten tonen de man die over een aanhanger aan zijn fiets gebogen staat. Het voertuig staat aan de rand van een vierbaansweg en draagt een zelf geschilderd bordje met het opschrift: “Verenigde straathonden – in dienst van God die van straathonden houdt.”

De hondenliefhebsters zijn geschokt als ze op het onveilige gevaarte 11 puppy’s aantreffen! Ongerust houden ze de bestuurder halt en slaan een praatje met hem. Hij stelt zich voor als Steve die met de kleine honden van California naar Indiana wil fietsen, een tocht van meer dan 3.000 kilometer! Hij heeft elke hond van de straat gered en eigenhandig opgevoed.

Lees ook  Politie zegt dat lerares tegen 11-jarig meisje zei om zelfmoord te plegen. Maar dat is zelfs nog niet het ergste …

Als ze te weten kwamen waarom hij deze reis ondernam, schreef Mickey het verhaal Steve neer en publiceerde het op Facebook. Er volgden talrijke reacties van dierenbeschermingsorganisaties en die reageren onmiddellijk! Verschillende organisaties steunen Steve en zijn 11 vrienden tijdens hun lange reis. Via sponsors zorgen ze voor verzorging en vooral voor een veilig transport, en zowaar ook voor overnachtingen in hotels.

Maar waarom onderneemt deze dakloze man nu deze onwezenlijk lange en uitputtende reis met zijn viervoeters? Het is, net zoals de redding van de dieren, een onbaatzuchtige daad. Steve had van een vriend in Indiana hulp aangeboden gekregen. Hij wil Steve helpen om de honden te verzorgen en voor medische behandelingen zorgen.

Lees ook  Bruid wil 3-jarige dochter van verloofde verbannen van hun huwelijk – “Ik trouw met hem, niet met die draak!”

Daarom onderneemt Steve deze eindeloze reis met zijn fiets. Voor zijn lievelingen heeft hij werkelijk alles over. Liefde en affectie kan hij de dieren in overvloed geven, alleen aan geld ontbreekt het hem.

Dankzij de hulp van dierenbeschermingsorganisaties en zijn vrienden kon Steve met zijn vriendjes samenblijven en overleeft hij enkele dagen in hotels en auto’s. Nu zamelt de gemeenschap geld in om een klein stukje grond en een woonwagen voor Steve te kunnen kopen. Tot de nodige fondsen verzameld zijn, kan Steve gratis in een hostel verblijven.

Vond jij de overgave en de liefde van Steve voor zijn honden ook zo inspirerend?

DEEL dit wonderbaarlijke verhaal over dierenliefde met je vrienden op Facebook!

Jonge moeder straalt na bevalling, maar 3 weken later, ziet ze er huiveringwekkend anders uit

Kijk naar dit lachende koppel, ze kijken zo verliefd. Maar wat niemand verwacht: 75 jaar later zijn ze nog steeds even verliefd!