in

Deze man had een gruwelijke hekel aan zijn schoonfamilie – bedacht iets geniaals erop

Schoonouders zijn niet altijd de makkelijkste mensen om mee om te gaan. Soms moet je een kleine leugentje verzinnen om te voorkomen dat je tijd met hen doorbrengt, zoals: ‘Ik ben tot laat aan het werk’ of ‘Ik ben gewoon heel druk dat weekend ‘.

Maar één man tilde zijn haat voor de schoonouders van zijn vrouw naar een nieuw niveau toen hij een spin kocht om te voorkomen dat zijn schoonmoeder hem zou bezoeken.

De anonieme man vertelde zijn verhaal op Reddit en zei dat hij de strijd had verloren met zijn ‘onuitstaanbare’ schoonfamilie.

Zijn bericht luidde: ‘Privacy betekent niets voor hen en mijn vrouw weigert grenzen te stellen.’

“Ze komen elke dag onaangekondigd aan om mijn vrouw te bezoeken of om te spelen met onze kinderen. Niet alleen krijg ik nooit pauze van het voortdurende gejank van mijn schoonmoeder, ik heb gewoon 0 privacy meer.”

LEES OOK!
Verzorgingstehuis gijzelt 90-jarige moeder van Anja

Hij voegde eraan toe: “Een paar maanden geleden werd ze gek toen een klein spinnetje gewoon in de hoek zat en verder niets deed. Paniekaanval en zo.”

Dat was het moment dat de ontevreden echtgenoot besloot om een nieuwe vriend in het huishouden te verwelkomen. Hij wilde hiermee de onaangekondigde huisbezoeken voorgoed stoppen.

Hij vervolgde: “Ik kreeg het idee om een ​​tarantula te kopen als een manier om te voorkomen dat ze zo vaak langs zou komen.

“Ik vroeg haar van tevoren of het goed was, maar vertelde haar niet mijn motivatie.”Het werkte geweldig! De vader komt nog steeds langs, maar de moeder kan het niet verdragen in hetzelfde huis te zijn als de spin.

LEES OOK!
Vrouw die verdacht wordt van moord op Greta (3) blijkt verdacht verleden te hebben

“Ze blijft jarenlang mijn bezorgdheid over grenzen negeren, ik had gewoon geen keuze. Plus de tarantula is een cool huisdier.”

Hij deelde zijn verhaal in de ‘Am I The Asshole?’ Subreddit, en vroeg andere gebruikers of hij het zijn vrouw had moeten opbiechten.

Eén persoon zei: “Ik denk dat ze echt ruimte van haar moeder wil, maar wil het gewoon niet proberen. Goed gedaan!”

Een andere toevoeging: “Ik weet zeker dat ze zich bewust is van de arachnofobie van haar moeder maar gewoon niks zegt erover.”

Reagerend op de draad zei een derde gebruiker dat ze volledig konden zien waar hij vandaan kwam.

Wat vind jij? Gaat dit te ver of is dit juist een goede oplossing? Laat het ons weten in de reacties!

Bewoners rusthuis dood in bed gevonden nadat personeel op vlucht slaat voor coronavirus.

Liesbeth List (78) overleden