in

Deze man dringt met een pistool bij zijn ex binnen. Als je ziet wat hij haar aandeed, zal je geschokt zijn!

Rachel Moore is een Australische uit Brisbane. Ze heeft vijf kinderen van 2 tot 14 jaar oud. Haar eerste drie kinderen zijn van haar eerste huwelijk met een man van wie ze scheidde omdat hij gewelddadig werd. Daarna vond ze de liefde bij Daryl. Ze zijn zeven jaar samen en uit hun relatie worden nog eens twee kinderen geboren. De kinderen beschouwen Daryl als hun eigen vader en ze brengen hun dagen in liefde door.

Maar daar zou na zeven jaar verandering in komen. Op een dag had Daryl teveel gedronken en werd agressief tegenover Rachel. Ze had al heel wat huiselijk geweld moeten ondergaan in het verleden en ze zou dit niet meer laten gebeuren. Ze beslist om van hem te scheiden. Niettemin bewaren ze verder de vrede in het belang van de kinderen.

Dit gaat twee jaar goed totdat de situatie opnieuw ontploft.

Op een avond toen Rachel alleen thuis was met haar vijf kinderen ziet ze een auto de oprit oprijden. Het is Daryl en hij is helemaal dolgedraaid. De laatste tijd gedroeg hij zich al erg vreemd. Hij had haar de voorbije dagen al enkele bedreigende berichtjes gestuurd en viel haar telefonisch lastig. Ze loopt met haar kinderen naar een kamer om zich daar te verschuilen. Ze weet dat de situatie gevaarlijk kan escaleren. Daryl dringt het huis binnen en gaat op zoek naar zijn ex en de kinderen.

Lees ook  Hoe u snel urinezuurkristallisatie uit uw lichaam verwijdert om jicht en gewrichtspijn te voorkomen

Rachel is doodsbang maar besluit om haar ex te confronteren om zo haar kinderen te beschermen. Daryl had een pistool in zijn handen. Eens in de kamer schiet hij Rachel meteen twee keer in haar linkerarm. Ze heeft nauwelijks de tijd om te beseffen wat er gebeurde. De kinderen moesten dit allemaal aanschouwen. De drie oudste kinderen Jayden, 14, Cameron, 12, en Kayla, 10, beslissen om in te grijpen.

Lees ook  'Ergste ver krachter ooit' in Engeland veroordeeld voor 159 zedendelicten

Cameron is de eerste om toe te slaan: hij geeft Daryl een harde klap in de buik waardoor hij zijn pistool moet laten vallen. Jayden gooit zich vervolgens in zijn nek. Rachel bloedt ondertussen hevig. De broers Cameron en Jayden slagen erin om hun stiefvader te neutraliseren. Uiteindelijk slaat de dader op de vlucht.

Kayla probeert ondertussen de verwondingen van haar bloedende moeder te stelpen. Deze kinderen hebben een grote koelbloedigheid en moed getoond, want zonder hun tussenkomst was hun moeder zeker ter plaatse overleden.

De hulpdiensten arriveren en ze brengen Rachel onmiddellijk over naar het ziekenhuis. Haar arm is verwoest, maar met enkele operaties kan een amputatie vermeden worden.

Daryl werd ondertussen gearresteerd voor poging moord. Rachel is ontzettend trots op haar kinderen, die van de Australische overheid trouwens een medaille kregen voor hun moed en opoffering.

DEEL dit verhaal om deze heldhaftige kinderen de erkenning te geven die ze verdienen.

Deze briljante truc zal ervoor zorgen dat jouw ramen NOOIT meer beslaan tijdens de winterdagen. Iedereen moet dit weten!

De vrouw kamt haar haren. Wat ze daarbij toevallig achter haar oor ontdekt, loopt helemaal uit de hand.