in

Deze kleine jongen weet niet welk drama hem te wachten staan. Wat er met zijn moeder gebeurt is een nachtmerrie

Op de dag waarop Tricia Somers, een 45-jarige moeder met terminale leverkanker, een verpleegster ontmoette met dezelfde naam, wist ze dat haar leven op het punt stond voorgoed te veranderen.

“Ze kwam binnen en ik kreeg een overweldigend gevoel van behaaglijkheid,” zei Somers. “Het was vreemd, ik heb dat gevoel nooit eerder gehad,” vervolgde ze. Ze noemt haar verpleegster, Tricia Seaman, nu haar “engel”.

Toen artsen Tricia vertelden dat ze niet lang meer te leven had, ging haar eerste gedachte uit naar haar zoon. Wat zou er met Wesley gebeuren? Hij was pas 8 jaar oud en had geen andere familieleden die voor hem konden zorgen. Tricia was een alleenstaande moeder. Maar Somers was vastberaden en vond een unieke oplossing voor haar situatie. Ze vroeg haar favoriete verpleegkundige, Tricia Seaman, om voor haar zoon te zorgen: “Als ik kom te overlijden, wil jij mijn zoon dan grootbrengen?”

In eerste instantie wist Tricia niet wat ze moest zeggen. Ze kende de vrouw immers niet! Bovendien had ze zelf al 4 kinderen; hoe kon ze de zoon van een vreemde grootbrengen? “Ik wist niet wat ik op dat moment moest zeggen” vertelde Seaman. “Ik gaf aan dat ik me vereerd voelde en antwoordde ‘Waarom neem je hier niet wat meer tijd voor.’… Ik probeerde politiek correct te zijn, maar alles in me zei: ‘Ja, ik doe het’”.

Lees ook  Kijkers zien dus opmerkelijke foto in boekenkast van Willem Alexander!

Toen Seaman het met haar man had over het mogelijk adopteren van Wesley, zei hij simpelweg, “We moeten iets doen om deze vrouw te helpen,” vertelde Seaman.

Toen Wesley’s moeder te zwak was om te lopen en hem naar school te brengen, verwelkomde de verpleegkundige Tricia en haar zoon in haar huis. “Ik kan niet langer je verpleegkundige zijn. Ik ben nu je familie,” zei ze.

Hoewel artsen haar slechts een maand te leven hadden gegeven, ging Somers vooruit en kon ze met behulp van een stok zelfs lopen. De hele familie, inclusief Somers en haar zoon, zijn die zomer op vakantie gegaan. Maar helaas, stierf Tricia in December. Gelukkig heeft ze de laatste maanden alles uit het leven kunnen halen en voelden zij en haar zoon zich geliefd bij hun nieuwe familie.

Lees ook  Susan Visser (54) post pikante foto's

“Hij is een zeer slimme jongen. We willen zien dat hij zijn diploma’s behaald, succesvol is en weet dat hij niet alleen is. Hij heeft een familie. Hij zal niet alleen zijn,” zei Tricia.

Bekijk het bijzondere verhaal in deze video:

We kunnen ons nauwelijks voorstellen wat er met Wesley gebeurd zou zijn, als deze liefdevolle familie hem niet met open armen verwelkomd had. Het is ook vreselijk te bedenken dat deze moeder alleen in het ziekenhuis zou zijn gestorven. Ondanks het verdriet, heeft Wesley gelukkig liefdevolle adoptieouders, een broer en drie zusjes die hem ondersteunen en door deze zware tijd heenslepen.

De jury was tijdens de audities sceptisch – maar het meisje zingt echt de sterren van de hemel!

3-jarige kankerpatiënt zwaait iedere week naar de vuilnisman. Dan besluiten deze lieve mannen iets geweldigs voor haar en het gezin te doen!