in

Deze klant vroeg om een wimperextensie – Emma kreeg de schok van haar leven toen deze vrouw binnen kwam

Lange wimpers zijn iets waarvan velen dromen. Kunstmatige wimpers zijn daarom een ongelooflijk populaire behandeling geworden in diverse schoonheidssalons. Het is ideaal voor mensen die lange wimpers willen, met een groter volume, om zo de ogen meer te accentueren.

Emma Dhanjal heeft een schoonheidssalon in Australië en biedt de afgelopen zeven jaar wimperverlengingen aan voor hun klanten.

Toen kwam een vrouw binnen en wat Emma toen zag schokte haar, ze had dit nog nooit eerder gezien.

De wimpers van de arme vrouw waren geraakt tijdens een eerdere behandeling, in een ander salon. En dit zorgde ervoor dat er niets was om te verlengen. De oogleden waren ontstoken en de wimpers vielen van de ogen af wanneer je deze nog maar lichtjes aanraakte.

Lees ook  Man tankt benzine en ontdekt iets vreemds. Dan beseft hij zich, dat hij werd opgelicht

Na de ontmoeting met deze klant schreef Emma een bericht op haar Facebook-pagina en vroeg haar om een onderzoek te doen voor ze aan het werk kon gaan met haar wimpers.

“Ik ben trots op wat ik doe en ik wordt er ziek van wanneer ik zie wat in sommige andere salons gebeurt. Mijn advies is om 100% zeker te zijn dat een bepaald salon ernstig is voordat je besluit hun behandeling te ondergaan, zo schrijft de Daily Mail.

Emma verwijderde haar wimpers met een pincen en verwees haar dan naar een dokter omdat haar ooglid zo beschadigd was.

Nadat Emma haar bericht online had gedeeld, waren er duizenden mensen die hun ervaringen deelden. Er blijken wel meer mensen te zijn die een slechte ervaring hebben gehad met een beauty salon.

Lees ook  Laura Ponticorvo slaat Lena zo hard dat haar boezem vulling eruit vliegt

Zo was er iemand die de volgende comment schreef als reactie op het bericht van Emma:

“Ik heb vier of vijf weken geleden een behandeling ondergaan en mijn ogen doen zo veel pijn. Mijn ogen zien er net uit zoals in de foto.”

Gelukkig was Emma professioneel genoeg om de gewonde wimpers te verwijderen en haar aan te raden om medische zorg te zoeken.

Heb je ooit iets dergelijks meegemaakt of iemand die je kent die dit ook heeft ervaren? Laat maar weten in de comments!

Sinds zijn geboorte groeit de halster in de kop van het paard. Als de dierenarts het eindelijk afneemt huivert hij als hij ziet wat er onder zit.

16-jarig meisje dat altijd op haar haarlokken kauwde, sterft verschrikkelijk