in

Deze jongen vrouw ontwaakt na vijf maanden coma. Wanneer de dokter haar iets komen brengen, kan ze haar ogen niet geloven.

Amelia Bannan is een 34-jarige politieagente uit Argentinië. Ze was zes maanden zwangere toen ze op cursus ging met haar man, ook een politieagent, en nog twee personen. Voor ze vertrokken, had Amelia een vaag voorgevoel. Er ging iets vreselijks gebeuren onderweg. Haar metgezellen stelden haar gerust. Alles was in orde, dus sprongen ze in de wagen en vertrokken. Niet veel later voelden ze iets krachtig op de achterkant van de auto inbeuken. De bestuurder verloor de controle over de wagen en maakte een botsing.

Iedereen kwam ongedeerd uit de auto, maar bij Amelia zagen de anderen dat er toch iets niet in de haak zat. De vrouw had haar hoofd tegen iets gestoten en had het bewustzijn verloren. Ze brachten haar naar het ziekenhuis en daar bleek dat de jonge vrouw ernstige hersenschade had opgelopen en in coma was gegaan. Wanhopig en bezorgd over de baby in haar buik lieten ze onmiddellijk onderzoeken doen. Daaruit bleek dat de foetus geen enkel effect had ondervonden en prima in orde was.

Drie maanden gingen voorbij en Amelia werd nog steeds niet wakker. De neurologische schade was te groot. Ze werd via artificiële weg gevoed en constant onderzocht om de toestand van het kind op de voet te volgen. Op een dag in december 2016, opende Amelia voor het eerst weer de ogen en bewoog ze haar handen. Ze had contracties! Haar kind ging geboren worden en haar lichaam bombardeerde haar met signalen.

Lees ook  Vrouw lost schot in McDonald’s wegens koude frietjes

Omdat er geen spontane verwijding te bespeuren viel, beslisten de dokters om een keizersnede toe te passen op 24 december, op de vooravond van Kerstmis. De kleine kreeg de naam ‘Santino’. Ondertussen verkeerde Amelia nog steeds in een diepe slaap. Dag na dag bezochten haar broers, zussen en haar man haar in het hospitaal. Ze gaven nooit de hoop op, zelfs al reageerde Amelia niet op stemmen, geluiden of signalen van buitenaf.

Maar op een dag was haar broer Cesar getuige van iets ongelooflijks. “We zaten in de kliniek samen met Norma, mijn andere zus. We praten over allerlei dingen en Amelia reageerde zoals steeds niet. Toen zei ze plots ‘ja’. ‘Hoor je ons, Amelia, ‘ vroegen we haar en ze zei opnieuw ‘ja’. Ze vroeg me om mijn tong uit te steken en dat deed ik.’ Het was een bijzonder emotioneel moment is ik stond er sprakeloos bij.”

Amelia is wakker! Hoewel nog steeds een beetje slaperig, kon ze toch al veel verstaan. Ze kon op dat moment ook voor het eerst kennis maken met haar kind, dat ze nog nooit eerder gezien had, maar wie ze zeker had geroken, gehoord en gevoeld gedurende al die maanden. De artsen waren nog heeft meest verbaasd en zeiden dat het snelle herstel van Amelia waarschijnlijk te maken had met haar contact met haar geliefde zoon.

Lees ook  Artsen in ziekenhuis denken dat vrouw in verwachting is, dan verwijdert ze het dekentje en raakt iedereen in paniek

Vanaf dat moment ging alles van een leien dakje. Amelie werd langzaam maar zeker beter en de testresultaten waren steeds zeer positief. Bekijk deze emotionele video die haar broer op Facebook publiceerde waarin Amelia voor de eerste keer haar kind in armen heeft.

Het laatste nieuws is dat Amelia weer kan eten en converseren . Nochtans zeggen de dokters dat de bijverschijnselen van de coma nog tot twee jaar kunnen voortduren. Maar het ziet ernaar uit dat alles goed gaat en dat Amelia helemaal zal herstellen. De dokters zijn er zeker van dat ze weldra weer zal kunnen lopen, vooral met de sterke ondersteuning die ze van haar geliefden krijgt.

Hoop is het laatste dat men verliest en deze familie, hoewel Amelia vijf maanden volledig in coma bleef, bleef geloven dat ze op een dag zou ontwaken en weer deel van de familie zou uitmaken. Ook wij sturen haar de beste energie zodat ze snel kan herstellen en weer genieten van haar gezin zoals voordien. En zeker met die nieuwe gezinsuitbreiding op haar arm!

Haai loert op surfer die niks in de gaten heeft !

Als de vrouw ziet op de verborgen camera wat haar aanstaande doet met haar hond. Ze blaast meteen haar bruiloft af.