in

Deze jonge dame van 89 jaar heeft 450 dekens en jasjes gebreid voor zwerfhonden in een asiel.

Deze jonge dame, Maisie Green uit Engeland heeft op haar 89-jarige leeftijd meer dan 450 dekens en jasjes gebreid voor meer dan 450 dakloze honden.

In het kleine stadje Basildon, zo’n 40 kilometer vanaf Londen Vestigt de vereniging Dogs Trust die inmiddels al 127 jaar voor viervoeters een huis en vooral gezin probeert te vinden.

Het bijzondere record van de Britse dame werd zeker niet in één dag gehaald, maar in de loop der jaren in haar onvermoeibare liefdadigheidswerk voor de dieren in het asiel. Maisie was een dag bezig voor een jas en over een deken deed ze drie dagen.

Lees ook  De pitbull bijt de 9-jarige als de politie hem vangt. Maar als de waarheid achter de aanval aan het licht komt, rollen de tranen over mijn wangen

Maisie vertelt dat dat dit nuttige tijdverdrijf haar helpt om zich nuttig te voelen, haar een actief gevoel geeft en haar gezelschap houdt als ze alleen thuis is. Dog trust is een grote organisatie die maar liefst 1400 zwerfhonden opvangt en telt talloze vrijwilligers in de hele gemeenschap van Basildon.

Lees ook  Een klein hondje zit helemaal onder de teken. Maar als men hem scheert, vindt men nog iets veel erger.

Gelukkig zijn er meer mensen over de hele wereld die zich bekommeren om het lot van dieren. Een daarvan is de 11-jarige Kristyn Caicedo, een meisje uit Texas in de stad Houston. Deze jonge meid is mede-oprichtster van het initiatief SavFur Rescue, een non-profitorganisatie die biologisch en veganistisch voedsel voor huisdieren en zwerfdieren produceert. Het initiatief verkoopt hun spullen met het doel om de obrengst te doneren om dakloze honden te verzorgen.

Jongen dwingt vriendin op subtiele wijze via Whatsapp om zich eventjes ‘klaar’ te maken

Calorieën verbranden doe je pas echt goed met deze 12 etenswaren!