in

Deze Gehandicapte Vrouw Heeft Hulp Nodig. Kijk Naar de Reactie Van De Hond…Tranen in m’n Ogen!

Griffin, de schattige Golden Retriever, zal alles voor haar gehandicapte baasje, Clare Syversten, doen. Van het inladen van de vaatwasser en het indrukken van de knopjes bij verkeerslichten tot het doorspoelen van het toilet. Het is allemaal onderdeel van een dag werken voor deze trouwe pup.

De 26-jarige vrouw uit Northolt, Engeland lijdt aan de degeneratieve weefselaandoening ‘Ehlers Danlos syndroom’. Ze zegt dat de geringste beweging er voor zorgt dat haar gewrichten ontwrichten. Ze voelde zich machteloos – totdat ze haar trouwe viervoeter vond.

Lees ook  Famke Louise in zweet laat niks aan de verbeelding over

Ze ontmoette Griffin door de liefdadigheidsorganisatie Canine Partners, die hulphonden aan gehandicapte baasjes koppelt om hun leven gemakkelijker te maken. Ze zijn al bijna twee jaar onafscheidelijk nu.

In de video worden Syversten en haar hond gevolgd op een voor hun normale dag. Op een gegeven moment gaan ze naar de groentewinkel, waar Griffin de portemonnee Syversten geeft aan de kassamedewerker en haar zelfs helpt items te pakken op grote hoogte.

Lees ook  Stormachtig en veel regen: na het weekend klopt de herfst al op de deur

Na het openstellen aan haar hond, gutst Syversten over van de positieve invloed, die haar hond op haar heeft.

“Als rolstoelgebruiker word je gewoon door mensen genegeerd, als je voorbij gaat. Nu heb ik Griffin. Ik zou nergens zijn zonder hem. Hij heeft alles wat gelukkiger gemaakt “, zegt ze, terwijl ze de tranen uit haar ogen veegt.

Kijk naar de emotionele en hartverwarmende video hieronder.
En DEEL het alsjeblieft met al uw collega hondenliefhebbers.

Ze Zwierf Over De Straten Voor Jaren – En Verborg Een Gruwelijk Geheim De Hele Tijd

Als de 29-jarige nog amper 30 kilo weegt, steken zijn vrienden hem in hun rugzak en trekken met hem door Europa. Zijn droom gaat in vervulling!