in

Deze foto’s gaan de wereld over: vrouw is vijf maanden zwanger, maar waar is haar buik?!

Haar lichaam is strakker dan dat van de meeste niet-zwangere vrouwen…
Hoe groot een zwangere buik is verschilt per vrouw, er is geen richtlijn voor hoe groot je buik per periode moet zijn. Sommige dames hebben na vier of vijf maanden al een flinke toeter, bij anderen is er dan nog nauwelijks iets zichtbaar. In die laatste categorie valt ook het 33-jarige lingeriemodel Sarah Stage, al is er bij haar wel héél weinig te zien…

Het Amerikaanse model is vijf maanden zwanger, maar van een zwangere buik is bij haar nog helemaal niets te zien. Sterker nog, ze heeft een strakkere sixpack dan waar de meeste dames enkel van kunnen dromen! “Ik heb een heel klein buikje, omdat ik de baby nu anders draag dan tijdens mijn eerste zwangerschap. De dokter heeft verteld dat de baby nu veel lager ligt”, aldus het loeistrakke ondergoedmodel.

Lees ook  Deze zelfgemaakte tandpasta verhelpt tandvleesaandoeningen en maakt tanden witter!

Work-out
Hoewel het lichaam van Sarah nog weinig veranderd is, realiseert ze zich wel dat dit zomaar kan veranderen. “In een hele korte tijd kan je lichaam compleet veranderen, maar het is het allemaal waard.” Ook zegt ze dat haar peuter ervoor zorgt dat ze nog steeds zo slank is. “Ik ren de hele dag achter een peuter aan, dus dit is nu mijn work-out thuis.” Toch probeert Sarah ook nog zoveel mogelijk te sporten. “Als ik fit ben sport ik een paar keer per week in huis. Het is niet echt cardio, maar meer oefeningen als squats, lunges en wat buikspieroefeningen.”

Lees ook  Onthuld: Dit is de échte voornaam van prinses Amalia

Zit je vaak verstopt? Dit is waarschijnlijk de oorzaak en het ligt niet alleen aan je eten!

Ze kosten nog geen euro bij de Action, moet je zien wat je allemaal met deze papierklemmetjes kan!