in

Deze dakloze man weigert de winkel te verlaten, wanneer hij uitlegt waarom staat iedereen versteld…ONGELOFELIJK

In Texas wilde een 83-jarige dakloze man een winkel niet verlaten wanneer de eigenaar de winkel wil afsluiten.

Hoe vriendelijk de eigenaar van de winkel ook probeerde te vragen of de dakloze alsjeblieft weg wilde gaan, hij ging maar niet weg. De dakloze man vroeg zelf of hij nog langer in de winkel mocht blijven, terwijl de eigenaar de laatste dingen in de winkel aan het doen was zoals de kassa tellen en de winkel opruimen. Uiteindelijk belde de winkeleigenaar toch de politie, hij vroeg hen om de man te helpen een schuilplaats te vinden voor de nacht.

Lees ook  82-jarige 'ontucht-opa' kan niet van kleine kinderen afblijven - "Moeten ze maar niet meekomen"

Politieagent Jose Flores had die avond dienst en arriveerde bij de winkel. Hij wist meteen waarom de man de winkel niet wilde verlaten. De dakloze man had namelijk geen schoenen aan. Hij vertelde dat zijn voeten bevroren waren en dat hij daardoor nauwelijks kon staan van de pijn. De politieagent kwam in actie en klopte op een winkeldeur. Van zijn eigen geld kocht de agent een paar waterdichte laarzen, dikke sokken en handschoenen.

Lees ook  Alkmaarse vrouw belaagde buurman voor ze werd neergeschoten: 'Ze probeerde me 12, 13 keer neer te steken'

Vervolgens ging de agent naar de dakloze man en vroeg hem om deze schoenen aan te trekken voordat de agent de man naar de opvang bracht.

Gedurende de hele avond had een voorbijganger het incident gezien. De voorbijganger nam een foto en plaatste deze op Facebook. De foto ging direct viraal en over de hele wereld hadden mensen de foto gezien. De politieagent heeft duidelijk een hart van goud!

De vrouw is voor de 2e keer zwanger. Als ze ziet wat er op de echo verschijnt, hapt ze naar lucht

Stop met het kopen van bosbessen. Dit is hoe je thuis gewoon een eindeloze voorraad bosbessen kweekt