in

Deze creatieve opa bouwde een trein om alles zwerfhonden te redden die hij op straat tegenkwam

De 80-jarige Eugene Bostick is een gepensioneerde Amerikaan uit Texas met een groot hart. Niet zo lang geleden bouwde hij (wat ons betreft) de mooiste trein ter wereld.

En het werd niet zomaar een trein om passagiers mee te nemen. Opa Eugene bouwde namelijk een trein om zwerfhonden uit de straat te redden.

Een nobel gebaar dat ons hart doet verwarmen. Eugen en zijn broer Corky wonen samen in een doodlopende straat waar mensen met enige regelmaat hun honden ”dumpten

Sylvie Meis (42) showt bikinibody

Zo ontstond het idee van de trein. Eugene en zijn broer begonnen de in de steek gelaten honden te voeren en verwelkomen. Daarnaast begonnen zo de medische kosten te betalen om de honden te castreren of steriliseren.

Eugene die zelf ervaren lasser is geweest, besloot om een trein te bouwen om de zwerfhonden mee te nemen om leuke wandelingen door de buurt en nabijgelegen bossen te maken.

Besmet raken met het coronavirus? Zo groot is de kans nu

De ”wagons” maakt hij uit plastic vaten die op een basis met wielen kwam te staan. De bestuurder van de trein is uiteraard Eugene, met een kleine John Deere tractor.

Hoe u snel urinezuurkristallisatie uit uw lichaam verwijdert om jicht en gewrichtspijn te voorkomen

Nederlandse verdachte van ver krachting en moord Roemeens meisje (11) pleegt zelfmoord