in

Deze beveiligingscamera filmt een meisje dat wordt geduwt door een geest.. Dit is TE eng!

Geloof jij in het bovennatuurlijke? Ik twijfel er zelf vaak aan en probeer nuchter in het leven te staan. Maar soms komt er iets voorbij waarvan je het gewoon niet op een normale manier kan verklaren.. Je blijft er naar kijken en vraagt je af, is er meer tussen hemel en aarde?

Heb jij zelf wel eens in zo’n situatie gezeten? Het meisje in dit filmpje in ieder geval wel. De beveiligingscamera neemt het hele tafereel op (gelukkig?). Bekijk het hieronder met eigen ogen. Het lijkt alsof het meisje wordt geduwt door een geest, op een andere manier is het niet verklaren. Wat denk jij hiervan? Ik was in shock maar ben benieuwd wat anderen er van vinden..

Lees ook  Viespeuk lokt 2 meisjes in de bosjes om naar zijn “verloren jas” te zoeken. Maar met tattoos bedekte man weet beter.

Het bovennatuurlijk, het blijft een gek iets. Je kunt er in geloven of niet, er zullen altijd verschillende meningen zijn.. Maar het is soms ook leuk om ergens in te geloven, hoe eng het ook kan zijn.
Dit filmpje gaat nu de hele wereld over en ik snap zeker waarom dat zo is, tag iemand die hier van zal schrikken en vergeet het filmpje vooral niet te delen, lekker spooky!

Lees ook  Maik de Boer intiem in bed - foto

De treinbestuurder ziet de uil en grijpt naar de micro. Als de passagiers dit horen, liggen ze krom van het lachen.

De redding van een krokodil uit een overstroomd kanaal in Sri Lanka.