in

Deze 53-jarige vrouw wil maar één kleur in haar leven en dat gaat héél ver!

Zelfs haar hondje gaat met een roze vacht door het leven

Jij hebt vast ook een lievelingskleur. Je houdt bijvoorbeeld van blauw of misschien vind je rood echt de mooiste kleur op aarde. Voor de 53-jarige Kitten Kay Sera is roze haar lievelingskleur en met zo af en toe een accent in haar huis of kleding neemt ze geen genoegen.

Kitten woont in Hollywood en haar leven draait maar om één ding: roze. Roze, roze roze! Haar bank, haar haar, haar koelkast, alles moet roze. Zelfs haar hondje moet eraan geloven. Om de paar weken krijgt haar trouwe viervoeter een verfbeurt met een natuurlijke verf van onder andere bietensap. Kitten haar bed is ook een echte eyecatcher. Het is een rond bed in de vorm van een schelp gehuld in een roze stof met roze kussens en dekens.

Vier decennia
Op haar zeventiende begon Kitten haar obsessie met de kleur: “Ik gaf al mijn kleding weg en hield alleen de roze dingen over. Ik kwam erachter dat ik zo veel geld weggooide met het kopen van dingen in andere kleuren. Andere dingen staan me niet en ik voel me er gewoon niet fijn in. Roze laat me me sterker voelen en het haalde een hoop stress uit mijn leven. Mijn familie dacht dat het een fase was, maar ik begin nu aan mijn vierde decennium vol roze en ik wil nooit meer iets anders!”Dat sommige mensen haar raar vinden, interesseert haar niet. Ze ziet zichzelf als een ‘prachtige roze flamingo’ en vindt het heerlijk dat ze niet standaard is. Het zorgt ervoor dat het voor haar voelt alsof ze leeft en dat ze nooit vergeten zal worden.

Huis verhuren
Echt goedkoop is zo’n leven alleen niet. De roze variant van spullen kosten vaak meer. Het totale kostenplaatje van haar roze bubbel komt op meer dan een miljoen euro. Om haar hoofd boven het roze water uit te houden is ze actrice, zangeres en een televisiepersoonlijkheid. Daarnaast verhuurd ze haar huis ook voor fotoshoots. Sterren zoals Paris Hilton en Ruby Rose hebben daar een fotoshoot gehad.

Lees ook  Vrouw ondergaat vispedicure maar komt voor een onaangename verrassing te staan!

Deze 72-jarige woonde in een vervallen krot, tot deze helden doen wat de staat niet kon

Heftig! Deze man laat zien hoe makkelijk het is om een meisje te drogeren