in

Details over eerste huwelijk Meghan Markle gelekt

Trap niet in de krokodillentranen van Thomas Markle. Het schijnt namelijk dat de vader van Meghan Markle ook niet op zijn dochters eerste bruiloft met Trevor Engleson is geweest.

De Markles
Hij loopt regelmatig leeg over zijn dochter en speelt eigenlijk altijd het slachtoffer. Want: zijn ‘kleine meid’ zou degene zijn die hem uit zijn leven bande. Ook Meghan’s halfzus Samantha en halfbroer Thomas jr. kunnen er wat van, weten we inmiddels. Op Twitter wordt er echter nu gezegd dat Thomas degene is die familiebijeenkomsten overslaat: de Markles zouden namelijk ook niet bij het eerste huwelijk van hun dochter en zusje zijn geweest. Doria Ragland, Meghan’s moeder, was wél aanwezig.

Lees ook  Jaqueline, die vader verloor bij brand, ziet huis uitbranden terwijl zoon boven slaapt: ‘Dit niet nog eens’

Het is daarom wel opvallend dat Thomas ineens wil herenigen met zijn dochter nu ze met prins Harry is. We weten namelijk inmiddels ook dat de familie Markle niet vies is van geld verdienen met uitknijpen. Oh, oh, oh…

Een moeder overleed op de eerste schooldag nadat ze zich voor een auto gooide om haar twee kinderen en een vriend te beschermen.

Verdachte in zaak Nicky Verstappen: wie is Jos Brech?