in

De vrouw staat onder de douche, als plotseling iets haar voet aanraakt. Als ze het met behulp van de toiletborstel weg wil jagen, ziet ze wat het werkelijk is… en kan ze niet meer stoppen met lachen!

De Amerikaanse Aisha Parker stond naakt onder de douche toen ze plotseling iets op haar voet voelde glijden. Toen realiseerde ze wat de dader was …

“Dus is sta onder de douche. Ik waste mezelf met zeep en een washandje. Ik sta me zo rustig te wassen en plotseling zie ik iets zwart met pootjes op de bodem van de douche drijven, en het gleed tegen m’n voeten aan.

Lees ook  Zijn vriendin laat hem kiezen tussen haar en de hond. Hij aarzelt geen seconde!

Ik sprong zo snel de douche uit dat mijn voeten droog waren toen ik de badkamervloer raakte. Ik neep mijn billen bij elkaar en greep een toiletborstel om die griezelige spin te doden. Ik trok het douchegordijn opzij en zag dat ik bijna gestorven was omwille van DIT.”

In plaats van een monster met acht poten lag er gewoon een kunstwimper op de bodem van de douche! Deze vrouw is er alvast met de schrik vanaf gekomen!

Lees ook  Papa neemt een foto van zijn dochter – maar kijk wat hij ziet als hij uitzoomt

DEEL dit bericht met je vrienden!

Na 4 jaar van vriendschap ontdekt de piloot iets over wat de stewardess al 15 jaar geheim houdt. En ze besluit in actie te komen!

Visser vond een reusachtige parel, die 95 miljoen euro waard is!