in

De vrouw kamt haar haren. Wat ze daarbij toevallig achter haar oor ontdekt, loopt helemaal uit de hand.

Als de zevenvoudige moeder Angie Twiggs uit Fort Stewart in de VS op een dag haar haren kamt, ontdekt ze een kleine vergroeiing achter haar oor. Het doet geen pijn en heeft ongeveer de grootte van een amandel. Bezorgd ging ze naar meerdere artsen, maar iedereen is het erover eens dat het goedaardig is en dat ze zich geen zorgen hoeft te maken. Maar de bult werd alsmaar groter en begon het leven van Angie te beïnvloeden. Ze schaamde zich ervoor en verborg het onder haar lange haren. Binnen de kortste keren was de tumor zo groot als een sinaasappel.

Geen enkele arts wilde de tumor verwijderen: ze zeiden Angie dat het te gevaarlijk was. Bij een operatie zouden ook haar gezichtszenuwen beschadigd kunnen worden. Daardoor zou ze voor altijd verlamd kunnen blijven. Dit alles woog zwaar op haar ziel. Angie raakt in een depressie, wil niemand van de familie nog zien en komt niet meer onder de mensen: “Ik ging alleen nog met het hoofd naar omlaag buiten. Ik wilde niet dat iemand me zou aankijken.”

Lees ook  Real life: 'Ik kreeg twee herseninfarcten door de pil'

Als haar leed echt ondraaglijk werd, wendde ze zich naar de televisieshow “The Doctors” waarbij mensen met zeldzame aandoeningen die hun operatie niet kunnen betalen, geholpen worden. De twee specialisten Dr. Ryan Osborne en Dr. Jason Hamilton namen de dame onder hun zorgen.

Ze waagden wat anderen niet aandurfden: ze zouden de tumor verwijderen en Angie haar vertrouwde uiterlijk terugschenken. Ondanks de risico’s stemde Angie toe – ze wilde een operatie. Tijdens een zes uur durende operatie slaagden de artsen erin de tumor helemaal te verwijderen en het gezicht van Angie te herstellen.

Lees ook  'Peuter Julen kort na zijn val aan ernstig hoofdletsel overleden'

Angie is niet alleen uiterlijk veranderd. Ze lacht terug en durft terug onder de mensen te komen. Eindelijk kan ze terug van het leven genieten zonder haar hoofd te moeten verbergen.

Gelukkig werd de tumor verwijderd, want uit onderzoek bleek dat het gezwel al een tijdje niet meer goedaardig was. Momenteel ondergaat Angie nog verder behandelingen, maar ze is erg hoopvol.

We wensen haar alvast nog vele gelukkige jaren toe!

DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden op Facebook!

Deze man dringt met een pistool bij zijn ex binnen. Als je ziet wat hij haar aandeed, zal je geschokt zijn!

De jonge vrouw postte deze foto’s rechtstreeks uit het ziekenhuis. Iedereen moet weten wat er met haar aan de hand is!