in

De vrachtwagenchauffeur zit 28 uur in een sneeuwstorm gevangen. Maar deze 18-jarige weet wat haar te doen staat

Een Manitoba tiener redde de dag van een vrachtwagenchauffeur die gestrand was op snelweg 10 in Winnipeg. Eileen Eagle Bears, 18, had een beeld van de gestrande chauffeur gezien die genomen werd door de snelwegcamera’s. Bears wist meteen wat haar te doen stond. Ze sprong op haar paard en baande zich door het onherbergzame gebied naar de man toe om Peter Douglas op dinsdag 7 maart een thermos warme koffie te brengen.

“Ik vond gewoon dat ik iets moest doen. Ik maakte koffie en sprong op mijn paard”, zei de tiener. “De Souris Valley was een ijsvlakte geworden en ik geraakte gewoon niet verder. Ik zat gevangen. Zelfs vol op de remmen begon ik weg te glijden”, zei Douglas. Gelukkig stond de vrachtwagen in het zicht van de camera’s, zodat zijn familie en baas zijn locatie wisten. Hij moest maandagnacht in zijn truck slapen en werd de volgende dag wakker. Bears kwam toe met eten en koffie.

Lees ook  Stoere Kimberley gaat het hele internet over met deze video!

“Toen ik ’s ochtends uit het raampje keek zag ik een paard en een jongedame genaamd Eileen Eagle Bears. Ze bracht me koffie. Ze moest vier kilometer door de bergen trekken om me te bereiken. Ik stond versteld”, zei Douglas. “Ze zei dat ze me op de camera had gezien.”

Lees ook  Een groep jongens vergreep zich aan dit 13-jarig meisje:Maar kijk eens wat er na 2 jaar gebeurde… SCHOKKEND!

Maar daar hield het nog niet op. Ze kwam nog een tweede keer terug met water en een thermos soep en aardappelen.

Nadat Douglas 28 uur lang op de snelweg had gestaan, kon hij eindelijk gesleept worden. Douglas had op zeker ogenblik wel hulp verwacht, maar zeker niet dat die hulp op de rug van een paard zou arriveren!

DEEL dit hartverwarmende verhaal met je vrienden!

Ze filmden haar achter een boot. Wat de camera zojuist registreerde, zorgt er volgens hen voor dat de beelden door een miljard kijkers zullen worden gezien

De vader plaatst zijn dochters in de corridor van het hotel en wacht af. Als de gasten hen zien, gillen ze van schrik