in

De vier tieners gooiden bloem en eieren naar een mentaal gehandicapte vrouw – en postten het trots op de sociale media.

Van jonge leeftijd aan werden we geleerd om ouderen te respecteren. Dat geldt uiteraard ook voor mensen met een fysieke of mentale beperking. Vandaag bereikte ons echter een vreselijk bericht uit Suffolk, Engeland. Op het internet verspreidt zich een foto waarop een 40-jarige vrouw met een mentale beperking te zien is die door enkele tieners mishandeld werd …

Volgens de verslagen in de Britse pers gooiden de vier tieners eieren en bloem over de mentaal gehandicapte vrouw. Dan poseerden ze achter de doodsbange vrouw om foto’s te nemen.

De vrouw op de foto is ongeveer 40 jaar oud en lijdt aan een mentale beperking. Volgens een getuige had de vrouw een aanval in het park en begon naar de jongens te schreeuwen. De tieners begonnen vervolgens water, bloem en eieren over de vrouw te gooien.

Lees ook  Michael emotioneel over zijn vriendin Naomi…

De politie van Suffolk zegt dat de vrouw erg overstuur was, maar niet gewond raakte tijdens het incident dat vrijdag omstreeks 17u30 plaatsvond.

Een van de tieners besloot vervolgens om de foto op Snapchat te delen. Uiteraard werd zijn post meteen op heel wat woede onthaald en een daaropvolgend bezoekje van de politie.

Volgens de lokale media werden er ondertussen vier tieners van leeftijden tussen 15 en 17 jaar oud aangehouden. De persoon die de foto maakte, is echter nog niet geïdentificeerd.

Lees ook  Daar gaat je zeezicht! Flat in één klap ton minder waard

Inspecteur Anthony Bridgeland zei: “Dit soort gedrag is compleet onaanvaardbaar en we beschouwen de zaak als zeer ernstig.”

Deze foto alleen al deed mijn bloed koken, en we weten dat we lang niet de enigen zijn. We hopen dat deze tieners de gevolgen zullen dragen van hun onvergeeflijke gedrag.

DEEL DIT VERHAAL OM IEDEREEN HIER BEWUST VAN TE MAKEN. LATEN WE OPKOMEN TEGEN PESTKOPPEN WERELDWIJD EN DIT SOORT DINGEN VOOR EENS EN VOOR ALTIJD STOPPEN.

Grap van de dag: Arrogante verkoper probeert oma stofzuiger te verkopen

Griekenland was dagenlang in de ban van de zoektocht naar de tweelingmeisjes. Helaas kende het verhaal een erg tragische afloop.