in

De professionele coureur doet alsof ze haar eerste rijles heeft – wat er dan gebeurt is hilarisch!

Misschien herinner jij je jouw eerste rijles nog wel. Wellicht was je heel zenuwachtig of had je er juist heel veel zin in! De rijschool, uit de onderstaande video, besloot om hun nieuwe rijinstructeurs eens flink in de maling te houden.

Dit doen ze samen met de Maleisische Leona Chin. Leona is een professionele coureur. Ondanks haar onschuldige uitstraling is ze een vrouw die houdt van sensatie en snelheid. De dame heeft zich in de video speciaal anders aangekleed om als onschuldig en lief over te komen.

Lees ook  Aangetroffen lichaam in water Giesbeek is van 21-jarige man

Maar niets is minder waar. Als Leona instapt met de instructeurs doet ze alsof ze nog helemaal geen ervaring heeft, ze laat de auto zelfs een paar keer afslaan.

Wat opvalt is dat ze daar in hun eigen auto mogen rijden tijdens hun lessen, in Nederland was deze verborgen camera grap dus niet mogelijk geweest. De vrouw rijdt namelijk in een dure sportwagen, waarvan ze zegt dat die van haar broer is.

Dan komen ze op een parkeerplaats en zal Leona is laten zien wat ze allemaal kan, tot grote verbazing van haar instructeurs. Allemaal zijn ze als de dood dat er wat mis gaat, maar Leona drift er op los met haar jaren ervaring.

Lees ook  Jos Brech kan flinke schadevergoeding krijgen

Uiteindelijk komt de aap uit de mouw en krijgen de instructeurs te horen dat het allemaal een grap is. Sommige stellen het niet zo zeer op prijs!

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

Waarom pitten van een watermeloen wonderen kunnen doen voor je gezondheid

17 foto’s die bewijzen wat men met MAKE-UP kan verbergen. Nr. 8 is totale WAANZIN!