in

De pitbull weigert in een HONDENGEVECHT te vechten. Maar de prijs die ze daarvoor moet betalen, bezorgt me nachtmerries.

Pitbull Betsy werd een week geleden door de internationale dierenrechtenorganisatie “Let’s Adopt” op een verlaten stuk grond in Spanje aangetroffen. Toen de vrijwilligers haar voor het eerst zagen, wisten ze zelfs niet of ze nog leefde – zo zwaar was Betsy toegetakeld. (Waarschuwing –  schokkende beelden).

Haar hele nek is gescheurd, snuit en lippen hangen in flarden en de botten van haar onderkaak hangen bloot. Niemand weet precies wat er gebeurde met Betsy, maar vermoed wordt dat ze moest deelnemen aan hondengevechten. Toen ze niet met de andere honden wilde vechten, werd ze door haar baasjes afgeslacht en voor dood achtergelaten.

Lees ook  Helpers proberen het van de verdrinkingsdood te redden. Plotseling zwemt een man op het paard af!

Als gevolg van deze vreselijke verwondingen hing haar leven aan een zijden draadje en leed ze verschrikkelijk veel pijn.

Maar hoewel ze aanvankelijk alles tegen had, herstelde het pitbull vrouwtje langzamerhand toch van haar verwondingen. De grootste uitdaging is nu om de infecties onder controle te houden en haar kaak en lip te reconstrueren.

Lees ook  Bruidegom bakt spek. Dan verschijnt er een zwerfhond bij de deur. Ze loodst de aanwezigen op het vrijgezellenfeest naar een diep gat

Op de Facebookpagina van de organisatie krijgen we dagelijks updates te zien en kan er eveneens gedoneerd worden om haar dure behandeling te betalen.

Welk monster doet een dier zoiets aan? Hopelijk mag Betsy spoedig helemaal herstellen! DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Ze wordt uitgedaagd om te dansen op straatmuziek. De toeristen kijken er vol verbazing naar!

Dit is PER DIRECT veranderd aan Whatsapp! CONTROLEER je instellingen!!