in

De olifant werd vermoord voor zijn slagtanden..

De olifanten, de grijze giganten met hun fenomenaal geheugen en verrassende sociale kwaliteiten, lijken onaantastbaar. Maar hun ergste vijand kent geen genade: de mens.

Olifanten worden opgejaagd en vermoord met als enige doel om hun gegeerde ivoor te ontnemen. De stropers schieten de olifanten neer en vervolgens snijden ze hun slagtanden brutaal af. Als moederolifanten gedood worden, blijven hun kalfjes compleet weerloos achter, niet in staat om alleen in de natuur te overleven.

Lees ook  Python verslindt op haar dooie gemakje hele krokodil en bewijst dat de natuur brutaal is.

Elke 15 minuten wordt er op deze manier een olifant brutaal geveld. Deze gruwel zou vermeden kunnen worden als men de handel in ivoor wereldwijd zou verbieden. Met deze petitie van de zomer van vorig jaar eisen dierenwelzijnsactivisten dat de wet zou aangepast worden.

Hoewel de Commissie al liet weten dat ze dergelijk wettelijk verbod ondersteunt, moeten we er met z’n allen voor zorgen dat dit verbod er ook daadwerkelijk komt. Onderteken hier de petitie om dit bloedbad een halt toe te roepen. DEEL dit alsjeblieft met iedereen die je kent!

Lerares snijdt tennisballen door de helft en plakt deze vervolgens op stoelen. Hierdoor ziet ze DEZE geweldige verandering bij haar leerlingen!

Meisje zegt op Skype tegen haar vriendje dat ze hem heel erg mist, maar let goed op wat er vervolgens op de achtergrond gebeurt!