in

De nieuwe vriendin van Rico Verhoeven heeft behoorlijk spannende foto’s!

Enige tijd geleden werd al bekend dat kickbokser Rico Verhoeven en zijn vriendin na een jarenlange relatie uit elkaar zouden gaan.

Maar intussen lijkt hij nu alweer een ander gevonden te hebben. Shownieuws heeft uit betrouwbare bronnen vernomen dat hij het de laatste tijd weer erg gezellig heeft…

En dat zou dan zijn met de 27-jarige Felicia. De twee zijn samen gespot op een verjaardagsfeestje van een van Rico’s beste vrienden: Joseph Klibansky.

Opmerkelijk detail is dat Felicia tegenover Shownieuws eerst ontkende de kickbokster überhaupt te kennen, maar kwam daar later alweer op terug.

Rico Verhoeven weer gelukkig in de liefde
Overigens schijnt het zo te zijn dat Rico nog altijd in hetzelfde huis woont als zijn ex Jacky Duchenne. Tegenover Veronica Magazine liet hij eerder weten:

Lees ook  Jongen van 14 zingt een lied voor zijn overleden broer – na een paar seconden is het hele publiek in tranen

“Jacky en ik zijn uit elkaar, dus we wisselen elkaar af bij onze dochters en zoontje”, vertelt Rico aan het tijdschrift. “Als zij er is, dan ben ik weg en andersom.

Dat is geen prettige situatie maar het heeft als klein voordeel dat ik buiten ons gezin nog een klein cirkeltje van andere mensen zie.” We moeten in ieder geval zeggen dat hij geen verkeerde smaak heeft gezien onderstaande foto’s!

Gaby Blaaser de oorzaak van breuk?
Er zijn heel wat relaties en huwelijken van bekende Nederlanders gesneuveld de laatste paar maanden.

Lees ook  Na een vreselijk leven als ‘dikste tiener ter wereld’ voelt dit meisje zich herboren. Ze verloor 90 kilo! Bekijk hier de inspirerende VIDEO.

We hebben het dan natuurlijk over Monique Westenberg, André Hazes, Bridget Maasland, Maan de Steenwinkel, Tony Junior, Geraldine Kemper, Leontine en Marco Borsato en ga zo maar door. Maar ook deze kickboxer en Jacky Duchenne hebben besloten om er een punt achter te zetten.

De redenen hiervoor waren nog niet helemaal duidelijk, maar weekblad Privé heeft geschreven dat dit door een affaire is gekomen die al een tijdje speelde in het leven van de wereldberoemde kickbokser. En die affaire zou met niemand minder dan Gaby Blaaser zijn.

’Hond gruwelijk mishandeld door stel agenten’

Marielle uit First Dates heeft behoorlijk pittige kiekjes online staan!