in

De “nieuwe liefde” van Gordon sleept hem voor de rechtbank.

De fameuze “liefdesaffaire” van Gordon en K. uit Almere krijgt nu ook een juridisch staartje. Eerder deze week dreigde de advocaat van K. er al mee om een kortgedingprocedure in te stellen en die woorden worden nu ook hardgemaakt. In de procedure eist hij dat de presentator alle foto’s waar K. opstaat en alle naamsvermeldingen van de sociale media zou verwijderen.

Lees ook  Man aangehouden nadat hij vrouw ontvoerde

Dinsdag werd er nog onderhandeld tussen de advocaat van K., Vincent van der Velde, en de advocaat van Gordon, maar beide partijen kwamen niet tot een akkoord. Van der Velde ontkent namens zijn advocaat met klem dat er ooit iets was tussen de twee. Meer nog, Gordon wordt beschuldigd van stalking, smaad en laster.

Eveneens dinsdag liet Gordon op Facebook nog weten: “En zo zou je naar Venetië vliegen voor Valentijn en zo sta je advocaten te woord te staan om te ‘bewijzen’ dat je een relatie had met de persoon waar je zo gek op was … ja, dan breekt je hart en dat was al niet meer te lijmen.”

Lees ook  Deze stier werd zijn hele leven vastgeketend en verwaarloosd. Zijn reactie als hij eindelijk wordt vrijgelaten, is echt aangrijpend …

Wanneer de zitting voor de rechtbank plaatsvindt, is nog niet geweten.

Gordon reageert op heisa rond zijn liefdesaffaire met “oplichter.”

Mama en baby sterven in de auto, terwijl papa de autoruit krabt.