in

De moeder wil dat iedereen de belangrijke waarheid hoort over vrouwen die een keizersnede hebben gehad

Veel mensen geloven dat een moeder die haar baby via een keizersnede krijgt de “gemakkelijke uitweg” neemt. Nu is er een Australische moeder van twee die genoeg heeft van de mythe rondom keizersneden, en die slechts een paar uur na de geboorte van haar baby met haar buik pronkt.

Olivia White is de moeder van twee prachtige dochters, en is ook een blogger die niet bang is om te schrijven over de minder prettige dingen die je tijdens de zwangerschap en het moederschap meemaakt.

Dit schreef ze in een zeer populair Instagram bericht:

OKÉ, IK WEET DAT DIT MISSCHIEN NIET MIJN BESTE KANT IS (OF TOCH WEL?)… MAAR WIE WIL ER NOU GEEN SELFIES NEMEN EEN UUR NA DE GEBOORTE, ZODAT JE KAN ZIEN WAAR ZE IN JE HEBBEN GESNEDEN, EN EEN HELE PERSOON UIT JE HEBBEN GEHAALD (ZOALS JE KAN ZIEN KON IK HIER NOG NIET VERDER DAN MIJN OPGEZWOLLEN BAARMOEDER KIJKEN).

DIT IS ECHT HOE JE ERUIT ZIET EEN PAAR UUR NA EEN KEIZERSNEDE. AAN ALLE MENSEN DIE DENKEN DAT DIT DE MAKKELIJKE WEG IS: PROBEER ZELF EENS EEN GAT VAN 15 CM IN JE MAAG TE SNIJDEN ALSOF JE EEN GESLACHTE HAAI BENT WAAR DE LICHAAMSDELEN VAN EEN SURFER UIT VERWIJDERD WORDEN!

Lees ook  Van mein eed verdachte broer Deventer ontuchttandartsen "het is een groot complot"

VERVOLGENS WORD JE AAN ELKAAR GENAAID MET EEN VISLIJN, TERWIJL HET VOELT ALSOF JE INTERNE ORGANEN PROBEREN TE ONTSNAPPEN! IK BEDOEL, ALLES IS PRIMA TOTDAT JE SPINALE ANESTHESIE JE LICHAAM VERLAAT. DAARNA VOELT HET ALSOF JE DOOR EEN BUS BENT OVERREDEN, DIE VERVOLGENS OPNIEUW OVER JE HEEN IS GEREDEN OM ERVOOR TE ZORGEN DAT HIJ JE DE EERSTE KEER NIET GEMIST HEEFT!

ALS JE NIET MEER WEET HOE LANG HET GELEDEN IS SINDS JE ANESTHESIE, DAN ZUL JE ZEKER WETEN DAT JE NOG LEEFT. OF JE ZAL HET GEVOEL HEBBEN DAT JE DE REST VAN JE LEVEN OMA SLIPJES ZAL MOETEN DRAGEN TOT AAN JE MIDDEL, OMDAT HET IDEE OM IETS TE DRAGEN DAT IN DE RAVIJN TUSSEN JE MAAG EN JE GENITALE GEBIED ZIT EEN NACHTMERRIE IS.

Lees ook  WAARSCHUWING: laat kinderen niet zomaar in de speeltuin spelen met deze hitte! Dit mag geen kind meer overkomen!

IEDEREEN DIE EEN KEIZERSNEDE HEEFT GEHAD WEET DAT JE ALTIJD AFHANKELIJK BENT VAN JE OMA SLIPJES, “DR 90210″ EN SPANX, WANT DAT LITTEKEN DAT JE NU HEBT, DAAR KOM JE NOOIT MEER AF. MAAR ONDANKS DE STRAKKE JURK DIE IK KOCHT TOEN IK ZWANGER WAS, EN WAARIN IK NU OP EEN KANGOEROE LIJK, ZOU IK NIETS VERANDEREN.

ALS IK MIJN KINDEREN NIET OP DEZE MANIER HAD KUNNEN KRIJGEN WAREN ZE ER VANDAAG DE DAG MISSCHIEN NIET EENS GEWEEST. DAARBIJ LIJKT HET ME VEEL ERGER OM VAN A NAAR B GESNEDEN TE WORDEN, TOCH?

Honderden mensen hebben gereageerd op Olivia’s bericht en danken haar voor haar eerlijkheid en openheid. Velen van hen willen ook dat de maatschappij opnieuw overweegt wat een keizersnede werkelijk inhoudt, en dat mensen toegeven dat het inderdaad helemaal niet de makkelijke uitweg is.

Moeders die een kind krijgen door middel van een keizersnede zijn minstens zo stoer, sterk en geweldig als alle andere moeders op deze wereld. Aarzel niet om dit te delen als je het hiermee eens bent!

Anna draagt ​​de ketting die ze van haar vriend kreeg – een jaar later ontdekt ze wat erin verstopt zit

Een 17-jarige kamt na vier weken haar haar. Op de selfie is de droeve waarheid te zien.