in

De moeder waarschuwt nu voor het gevaar van dit fruit…

Deze moeder moest na een simpele middagsnack afscheid nemen van haar tweejarig zoontje. Nu waarschuwt ze andere ouders voor de gevaren van druiven.

Het verliezen van een kind is de ergste nachtmerrie van elke moeder. Dat is precies wat Camilla Muus Andersen moest meemaken.

Ze liet opa babysitten op haar zoontje Damian en dacht er verder niet over na. Maar toen opa haar in paniek opbelde, wist ze dat er iets heel erg fout was.

“Hij vroeg me om onmiddellijk te komen omdat Damian iets in zijn keel had en dat er al een ziekenwagen onderweg was”, verklaarde Camilla aan TV2.

Later kwam aan het licht dat de opa een paar druiven op een bordje als snack had opgediend. Opa vond dat de druifjes klein genoeg waren, maar dat bleek niet het geval. Er kwam een druif in zijn keel vast te zitten en de jongen kreeg geen zuurstof meer.

Lees ook  Molly houdt ervan om in het openbaar na*kt rond te lopen: “De pizzabezorger is elke keer blij”

Damian werd per helikopter naar het ziekenhuis overgevlogen, waar de dokters vaststelden dat zijn hersenen te lang geen zuurstof hadden gekregen. 3 dagen later kwam het ondenkbare nieuws: Damian was dood.

Het is ondertussen 4 maanden geleden dat het voorval plaatsvond en Camilla vertelde nu dat ze niet boos is op opa. Ze is wel verbaasd dat zoiets onschuldigs als druiven zo gevaarlijk kunnen zijn.

Daarom deelde ze onlangs een bericht op Facebook om andere ouders voor de gevaren van druiven te waarschuwen.

Lees ook  Dit is wat er gebeurt met je lichaam als je 2 bananen per dag eet. Dit had ik niet verwacht!

“Ik schrijf deze post alleen om ouders en andere mensen die met jonge kinderen werken eraan te herinneren dat ze druiven altijd moet snijden voor ze op te dienen”, schreef de moeder in een hartverscheurende post.

Volgens een artikel van SVT zijn druiven het op twee na meest voorkomende voedingsmiddel dat in kelen komt vast te zitten – na worst en snoep.

Een andere suggestie is dat voedingsmiddelen die gevaarlijk zijn voor kinderen een waarschuwingslabel zouden moeten krijgen. Ondertussen is het van levensbelang om druiven altijd in de helft te snijden. Op die manier kunnen ongevallen eenvoudig vermeden worden!

DEEL DEZE BELANGRIJKE WAARSCHUWING MET IEDEREEN DIE JONGE KINDEREN HEEFT!

De container is 10 vierkante meter. Je zou denken dat het onmogelijk is om in zo’n kleine ruimte te wonen

Artsen zijn er zeker van dat de moeder zal sterven – en dan zien ze het ondenkbare op de röntgenfoto