in

De minnares van haar man noemde haar een ‘dikke koe’ en wat ze toen deed.. Wraak is zoet!

Betsy maakt een ware nachtmerrie door, maar ze had er niet beter mee om kunnen gaan!

De man van Betsy ging vreemd met een vrouw die haar een ‘koe’ en ‘dik’ noemde. Verschrikkelijk natuurlijk, maar wat Betsy toen deed.. Ze had op geen betere manier wraak kunnen nemen, wat een ontzettend goede actie van haar!

De Texaanse Betsy Ayala worstelde eigenlijk altijd al met haar gewicht. Na de geboorte van haar dochter Isabella in 2013 was Betsy op haar zwaarst; ze woog 118 kilo Ook leed ze aan een postnatale depressie, was ze gestresst en zat ze in een slechte relatie. Ze zat helemaal niet lekker in haar vel en ging nog meer eten om dat nare gevoel weg te nemen. Zes maanden na de geboorte van haar dochter deed ze ook nog eens een verschrikkelijke ontdekking; haar man ging vreemd met een collega.

Lees ook  Nieuw onderzoek: Vrouwen die met lelijke mannen trouwen zijn gelukkiger.

“Ik was al zeventien jaar samen met mijn man en wijdde mijn leven en ons gezin aan hem.” Twee dagen voor kerst ontdekte ze op Facebook de uitwisseling tussen haar man en zijn minnares. Alsof dit op zich nog niet erg genoeg was, zag ze dat de minnaars haar een ‘koe’ en ‘dik’ noemden.

Betsy haar wereld stortte in: “Mijn man was nooit zo kritisch, hij zei altijd dat ik er goed uitzag en moedigde het eten van junkfood juist aan.” De woorden waren enorm kwetsend voor haar, maar ze liet zich er niet door kapotmaken. In maart begon ze drie dagen per week te sporten; drie dagen in de week Zumba, daarna hardlopen en krachttraining. Ze hield een eiwitrijk dieet aan en de kilo’s vlogen eraf. Ook haar overspelige man is ze kwijt. Ze ziet de toekomst weer positief in en vindt het vreemdgaan van haar man iets goeds: “Als hij dat niet had gedaan was ik altijd zo gebleven.”

Lees ook  'Wesley en Yolanthe proberen huwelijk tóch te redden'

Wie heeft ook last van die vervelende rugvetjes? Zo kom je er snel en duurzaam vanaf!

Amber kreeg geen uitstrijkje omdat ze te jong was, nu is ze overleden aan kanker….