in

De meeste mensen zijn niet in staat deze 9 lichaamsvaardigheden uit te voeren!

Je hebt misschien zelf al eens geprobeerd een van onderstaande lichaamvaardigheden uit te voeren. Echter, het zijn er maar weinigen die ertoe in staat zijn.

Ben jij bijvoorbeeld een van de zeldzame mensen die het puntje van de neus kunnen aanraken met de tong?

Hier heb je negen handelingen met het lichaam waar slechts zeer weinige mensen in slagen.

1.Niezen met open ogen

Dit is gewoon onmogelijk. Tijdens het niezen sluiten de ogen zich automatisch, of je nu wil of niet. Het gaat hier dan ook over een oncontroleerbare niesreflex. Het lichaam sluit de ogen om te voorkomen dat de bacteriën die je uitniest in je ogen terechtkomen. Wist je trouwens dat mensen met een zware intolerantie, zoals hooikoorts, 30% meer kans hebben op een verkeersongeluk?

2.Jezelf kietelen
Heb je je ooit afgevraagd waarom je jezelf niet aan het lachen kan brengen door jezelf te kietelen? De wetenschap geeft uitleg. Onze kleine hersenen bereken op voorhand waar we onszelf aanraken en zorgt ervoor dat de ervaring of het gevoel gedempt wordt.

3.De neus met de tong aanraken

Slechts 10 % van alle mensen kunnen hun neus aanraken met hun tong. Deze lui beschikken dan ook over een overmatig lange tong. In sommige gevallen kan het ook een aandoening betreffen die het bindweefsel zachter maakt.

Lees ook  Rijke vader wilde aan zijn zoon laten zien hoe ‘arme mensen’ leven. Dan leert de zoon zijn vader een lesje

4.Een wenkbrauw optrekken
Het is geen kunst om je beide wenkbrauwen tegelijk op te trekken. Dat heeft elk mens wel onder de knie. Maar een wenkbrauw optrekken terwijl de andere zich niet verroert, dat kunnen er maar weinigen.

5.Vuist in de mond

Normaliter kan je je vuist niet in je mond steken. Probeer maar eens, je slaagt er alleen in de helft in je mond te proppen. Mensen die hun vuist helemaal in hun mond kunnen steken hebben uitzonderlijk kleine of fijne handen.

6.De elleboog aanraken met je tong
Op dit moment kan je natuurlijk de vraag stellen waarom iemand met z’n tong de elleboog zou willen aanraken. Toch hebben al erg veel mensen een poging ondernomen, zonder succes. Om dit te kunnen uitvoeren moet men over een zeer lange tong en een erg korte bovenarm beschikken.

7.De oren bewegen

Voor heel wat mensen is het heel normaal dat ze hun oren kunnen bewegen. Toch is niet iedereen daartoe in staat. Je oren kunnen bewegen kan een grote hulp zijn tijdens de jacht zodat je makkelijker prooien kan lokaliseren of gevaar kan opmerken. Maar vermits we niet meer op jacht hoeven te gaan, hebben de oorspier eigenlijk niet meer nodig. Bij sommige mensen kan je nog steeds een overblijfsel vinden van deze lichaamsvaardigheid. Als je je oren niet kan bewegen, dan kan je dat toch leren, al is daar veel oefening en geduld voor nodig.

Lees ook  Echtgenoot weigert te helpen in het huishouden. De briljante wraak van zijn vrouw doet hem daar snel spijt van krijgen.

8.De tong dubbelplooien

Ook dit ‘talent’ heeft lang niet iedereen. Mensen die het wel kunnen, laten anderen vaak versteld staan bij de flexibiliteit van hun tong. Velen kunnen hun tong op verschillenden manieren dichtplooien. Als het je niet lukt, oefen dan niet te lang. Het kan je erg onaangename krampen geven.

9.De neus bewegen
Ook hier falen vele mensen. Maar misschien kunnen we deze vaardigheid beter overlaten aan de meesters: de snuffelende dieren!

Zoals je ziet, je bent niet alleen als je deze dingen niet kan doen. Deze negen vaardigheden zijn dan ook weggelegd voor de weinige ‘uitverkorenen’. Enkel je oren bewegen kan je leren.

Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook.

Deze vrouw wilde een regenboogkleuring in haar haar. Ze is nu voor de helft kaal.

DIT ZIJN DE DADERS ACHTER AANSLAG BARCELONA: 13 DODEN 50 GEWONDEN!