in

De man werd gearresteerd nadat zijn verzorgsters ontdekten dat hij helemaal geen beperking had.

Een man uit Arizona in de VS wordt ervan beschuldigd dat hij deed alsof hij het Downsyndroom had zodat hij verzorgsters kon inhuren om hem te baden en zijn luiers te verversen.

De politie arresteerde Paul Anthony Menchaca (31) op 6 september in het huis van zijn ouders, nadat zijn verzorgsters ontdekten dat hij helemaal geen beperking had. De eerste verzorgster reageerde in mei op een advertentie op CareLinx, een site die families helpt om erkende hulp en verzorging te vinden.

Menchaca contacteerde en huurde de verzorgster in nadat hij zich had voorgedaan als een vrouw genaamd “Amy”, die beweerde de moeder te zijn van een man met het syndroom van Down.

Lees ook  Zijn buren dachten dat hij gek was toen hij zijn huis hiermee omringde. Maar nu wensten ze dat zij ook zoiets hadden

“Amy” vroeg de drie slachtoffers om Menchaca te “straffen” wanneer hij zijn luier bevuild had door hem zijn privileges af te nemen.

Een van de verzorgsters zei dat ze hem hielp baden en 30 verschillende keren zijn luier moest verversen. Vijf keer zou Menchaca gezegd hebben dat zijn genitaliën niet goed gewassen waren.

In juli kwam er een tweede verzorgster en in augustus een derde.

De drie verzorgsters werkten onder dezelfde voorwaarden en omstandigheden en zeggen dat Menchaca s*ksueel opgewonden werd terwijl ze hem wasten.

Lees ook  Deze video bewijst waarom je nooit met je rug naar de oceaan mag keren.

Het eerste slachtoffer zegt dat ze achterdochtig werd en Menchaca naar het huis van zijn ouders volgde.

“Het slachtoffer werd begroet door de eigenlijke moeder en vader en ontdekte dat Menchaca niet het syndroom van Down had en dat hij helemaal geen luiers nodig had”, leest het politieverslag.

Toen de drie verzorgsters hem confronteerden, bekende Menchaca dat hij niet het syndroom van Down had.

Menchaca wordt nu vervolgd wegens fraude en s*ksueel misbruik.

Koningin Máxima belaagd door vrouw:

Nederlandse school voert alcoholtest in voor dronken leerlingen. Een goed initiatief?