in

De man schenkt de vreemde vrouw een zonnebloem. Wat ze dan in tranen aan hem bekent, ontroert hem nog altijd.

Danny Wakefield uit Seattle heeft uit ondervinding ervaren dat een klein gebaar iets heel groot kan teweegbrengen. Op Facebook doet hij verslag van zijn ervaring:

“Ik kocht gisteren een zonnebloem die ik aan mijn date wilde geven. Omdat ik haar niet teveel wilde overdonderen, zag ik hier uiteindelijk vanaf. Ik nam de bloem deze ochtend dan mee om onderweg naar het werk aan iemand te schenken. In mijn favoriete taverne zag ik een vrouw aan een tafeltje huilen. Ik wist dat zij de bloem zou krijgen. Ik ging naar haar tafeltje en zei: Excuseert u mij. Ik heb deze zonnebloem en ik hoopte ze aan iemand bijzonder te schenken. Ik voel dat u bijzonder bent, dus ik zou graag hebben dat u deze bloem zou aanvaarden.

Lees ook  De grote vangst van Russische vissers bleek een enorme verrassing te zijn!

“Voor ik de bloem nog maar kon geven, vloog ze me om de nek en de tranen vloeiden in overvloed. Maar het is wat ze daarna zei dat ik nog steeds niet kan vatten.”

“Ze huilde omdat haar verloofde de week voordien was gestorven, enkele maanden voor ze zouden gaan trouwen. Op hun eerste date had hij ook een zonnebloem bij en sindsdien gaf hij alleen maar zonnebloemen, nooit rozen.”

Lees ook  Michael emotioneel over zijn vriendin Naomi…

“Vandaag kon hij haar via mij tonen dat ze altijd het licht in zijn leven zal zijn. Ik ben echt geschokt. Het leven gaat over geven en over het leven van iemand anders gewoon een beetje aangenamer maken. Je weet nooit welke impact je kunt hebben. Deel dit alsjeblieft en toon een beetje meer liefde.”

DEEL de mooie boodschap van deze jongeman met iedereen die je liefhebt!

Het hele lijf van de 2-jarige is bedekt met rode pukkels. Wat artsen dan ontdekken is ongelooflijk!

Ze wilden mama niet in een verzorgingstehuis steken. De oplossing die ze vonden, is ronduit geniaal!