in

De laatste keer: ‘Nu hij een gebroken knie heeft, ben ik de baas in bed’

Nelia (27) is een half jaar samen met Jord (28). Ze hadden gisteren voor het laatst s*x, ondanks zijn gebroken knie.

Mantelzorgen
“De eerste dagen dacht ik niet eens aan s*x. Jord was uitgegleden en lelijk op zijn knie gevallen. Gebroken. Na de operatie lag – en ligt hij nog steeds – op een ziekenhuisbed in de woonkamer. Dat was even wennen. We zijn snel gaan samenwonen, ook omdat onze relatie heel fysiek is; we hebben het liefst iedere dag s*x. Zitten ook de hele dag aan elkaar: knuffelen, kusjes. Hij is de dominante van ons twee, neemt vaak het initiatief. En ineens lag hij er als een ziek vogeltje bij. Zijn moeder is er veel overdag, ik ben er natuurlijk na mijn werk.

Maar ja, samen series kijken is anders. Lekker kletsen en knuffelen ook, op dat smalle bed met al die spijlen. Gek eigenlijk. We zien elkaar nu meer maar ik miste hem enorm na ruim een week geen s*x. Gisteren was ik het zat. ’s Ochtends besloot ik hem te t*asen. Na het douchen liep ik naakt naar de woonkamer om me daar, heel langzaam, aan te kleden.

Lees ook  Deze man komt na jaren zijn eerste grote geliefde weer tegen. Maar als hij haar kinderen ziet ontdekt hij iets verschrikkelijks.

Het was echt een showtje, met bodyolie en een s*xy setje. ‘Probeer je me g*il te maken?’ vroeg Jord, ‘want dat lukt aardig’. Ik liep naar hem toe, gaf hem een tongzoen en nam toen zijn pi*mel in mijn mond. Hij was inderdaad al lekker hard. Ik voelde Jords hand door mijn haren, en ik kreeg ook zin. Maar door dat mantelzorgen, ontbijt voor hem maken, een washand en teiltje neerzetten, was ik al laat. Dus ik kuste hem gedag.”

P*rno
“Natuurlijk protesteerde Jord. Ik was nog geen vijf minuten van huis toen hij appte dat hij was klaargekomen. Nee, dat vond ik niet erg. Ik kreeg alleen maar meer zin in hem. De hele dag stuurden we geile appjes naar elkaar. Ik ben zelfs eerder van mijn werk naar huis gegaan; ik hield het niet meer. Maar zijn moeder was er nog. Die stond te koken en wilde gezellig met ons eten. Heel irritant, maar Jord zat er met een enorme grijns.

Alsof we zestien waren en wachtten tot we eindelijk het rijk alleen hadden. Ze was de deur nog niet uit, of Jord riep me bij hem. Dat dominante was terug. Hij is niet eens heel dwingend, maar de toon van zijn stem… Kippenvel als ik er nu weer aan denk. Op zijn verzoek kleedde ik me uit, Jord heeft me het liefst helemaal naakt.

Lees ook  Heb je een slecht gebit? Deze gloednieuwe behandelmethode bezorgt je weer puntgave tanden!

Hij wees naar zijn harde p*nis en keek me strak aan. Ik nam hem weer in mijn mond. Ons voorspel is nooit romantisch, zoenen doen we buiten bed. Onze s*x is p*rno, hem aankijken terwijl ik pijp. Een beetje te hard kreunen, helemaal in die rol. ‘Kom op me zitten’, zei hij. Hier had ik ook al over nagedacht, hoe we het best om dat zere been heen konden s*xen. Het werd de r*verse c*wgirl, ik met mijn billen naar hem toe.

Mijn voeten naast zijn heupen. Heel s*xy, maar dat zou ik niet minutenlang volhouden. Gelukkig kon ik mezelf optrekken aan de stang boven zijn bed, die hij ook gebruikt om op te staan. Later hebben we nog gelachen, want iedereen zou zo’n ding in de slaapkamer moeten hebben. Voor het eerst kwam ik in deze positie klaar. Wat mij betreft dus vanavond weer.”

Man is nét op tijd bij geboorte van zijn eerste kind dankzij politie-escorte met sirene

Dit gebeurt er met je lichaam als je je baan haat