in

De kat struint buiten wat rond. Als ze thuis komt, brengt ze iets mee. Ongelooflijk lief!

Claudia Wright had de kat Posey en haar drie jongen vroeger van de straat geadopteerd. Posey was zelf nog een erg jonge kat en het was liefde op het eerste zicht. Maar nadat de katjes van Posey groot genoeg waren en Claudia voor hen een nieuwe thuis had gevonden, leek er in het leven van Posey iets te ontbreken. Ze was intussen vier jaar oud en hield ervan om lange wandelingen door de wijk te maken. Claudia was dan ook niet ongerust toen Posey op een dag urenlang wegbleef. Maar toen ze terugkwam, had ze een kleine verrassing voor haar baasjes meegebracht.

Lees ook  Geketende hond zit 4 lange jaren vast in de sneeuw – kijk als een held het volgende doet

Tijdens haar wandeling had ze een klein katje van nog maar enkele weken oud gevonden. Ze raapte het kleintje op en bracht het mee naar huis. Trots stelde ze het aan de verbaasde Claudia voor.

Claudia was meteen betoverd door “Meesy”, zoals ze het katje doopte, en vroeg eerst in de buurt rond of iemand een jong katje miste. Maar niemand meldde zich, dus was het een uitgemaakte zaak: Meesy zou bij Claudia en Posey blijven. Het katje was nog zo jong dat het met het flesje gevoederd moest worden.

Lees ook  Kattenbeul hangt familiepoes Jefke op aan boom in tuin van baasjes.

De overige ouderlijke plichten nam Posey op zich – inclusief urenlang knuffelen. “De twee houden erg veel van elkaar”, vertelt Claudia. “Ze hebben elkaar als het ware een beetje geadopteerd.”

Wat ontzettend schattig! Hopelijk beleeft dit gezinnetje nog vele gelukkige tijden. DEEL dit hartverwarmende verhaal met je vrienden!

WhatsApp brengt oude STATUS functie terug na kritiek!

Wetenschappers waarschuwen: de ziekte van Lyme kan in 2017 een groot probleem gaan worden