in

De jury was tijdens de audities sceptisch – maar het meisje zingt echt de sterren van de hemel!

Door de jaren zijn er heen een allerlei verschillende talentenshows geweest. Sommigen ervan zijn nog steeds populair en andere wat minder. Een voorbeeld van een de formats dat nog steeds erg populair is, is de Got Talent televisieshows. In allerlei landen wordt dit format gebruikt, bekenden zijn natuurlijk Britain’s Got Talent, America’s Got Talent en in Nederland Holland’s Got Talent.

Vandaag hebben we een gloednieuw filmpje van America’s Got Talent. Het filmpje is nog geen dag oud. In de auditieronde zagen we het meisje Angelica Hale de harten stelen van het publiek en de jury.

Lees ook  Trouwstoet ontvangt twaalf bekeuringen: ruim 2000 euro aan boetes uitgedeeld

Toen de jonge Angelica voor een volle concertzaal optrad op het grote podium, terwijl miljoenen mensen voor de buis aan het kijken waren, betoverde ze iedereen met haar persoonlijkheid en ongelofelijke zangkunsten.

Ze was door naar de volgende ronde. Nog één ronde en ze mag meedoen in de live shows. Ze gaat “Girl On Fire” zingen, een prachtig en krachtig nummer.

Er is die avond een extra jurylid te gast. Ditmaal was het Chris Hardwick. De extra juryleden krijgen ook eenmaal de kans om op de golden buzzer te drukken en een act rechtstreeks naar de liveshows te sturen.

Lees ook  Zó zag de dochter van Patricia Paay eruit vóór alle piercings, tatoeages etc.

Angelica zingt de sterren van de hemel en Chris is erg onder de indruk. Meer zullen we niet verklappen .

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

Deze broer en zus zien er verlegen uit. Maar als hun moeder begint te filmen, veroveren ze de harten van miljoenen mensen!

Deze kleine jongen weet niet welk drama hem te wachten staan. Wat er met zijn moeder gebeurt is een nachtmerrie