in

De jongen werd voor het grootste deel van zijn leven gepest. Nu worden zijn tanden gerepareerd en kan hij niet meer stoppen met glimlachen

Omdat een jonge jongen konijnentanden had, werd hij onophoudelijk gepest door zijn klasgenootjes. Als gevolg daarvan raakte de jongen alsmaar meer geïsoleerd. Maar nu is de droom van de jongen uitgekomen nadat genereuze Nieuw-Zeelanders een heleboel geld doneerden om Evan te helpen. En nu hij niet meer beschaamd is over zijn glimlach, neemt zijn populariteit razendsnel toe …

De konijnentanden van Evan waren zo erg dat hij zijn mond niet sluiten. Nadat de genereuze donaties binnenkwamen, begon Evan elke maand de tandarts te bezoeken. Nu mocht hij zijn beugel uitnemen en kan hij van zijn nieuwe glimlach genieten.

Lees ook  Vrouw spotte vis met raar 'menselijk gezicht' op zijn kop

Het was tandarts Ronald Sluiter die Evan bij elke stap begeleidde. Omdat de konijnentanden van Evan de ergste waren die hij ooit gezien had, moest de arts de tanden van de jongen 15 mm verschuiven. Hoewel de verandering langzaam verliep, transformeerde de tandarts het “konijnenkind” in een jongeman die blij is met zijn glimlach. En het zelfvertrouwen van Evan is nooit beter geweest.

Lees ook  De moeder merkt dat haar dochtertje vreemd lacht. Als de arts haar ziet sterft ze bijna van angst

De moeder van Evan is de Nieuw-Zeelanders die geld stortten eeuwig dankbaar: “Ik weet niet waar we vandaag zonder al die vrijgevigheid zouden staan. We zouden ons huis wellicht extra hypothekeren om de kosten te betalen. Maar dan diende dit zich aan en het verblufte ons compleet.”

Bekijk de transformatie van deze jongen hieronder en DEEL dit verhaal met iedereen die je kent!

Zin vader wikkelt hem in een deken voor de nacht en laat hem slapen. Als hij hem er de volgende dag af haalt is zijn reactie onbetaalbaar!

8 signalen van mondkanker die heel makkelijk over het hoofd te zien zijn