in

De interpretatie van ¨Hallelujah¨ van deze Portugese bruidegom geeft het hele internet kippenvel

Naar een goede zanger luisteren is altijd een traktatie – maar wat het nog specialer maakt is als de zanger optreed op een bruiloft. Als ik een zanger alle emotie hoor stoppen in welk liedje dan ook, smelt ik gewoon.

Maar in de video hieronder, bracht de bruidegom niet zomaar een serenade aan zijn bruid. Hij koos voor het liedje ¨Hallelujah¨.

Leonard Cohen’s fantastische klassieker is over de jaren heen door veel zangers gezongen. Maar dit keer, zong de bruidegom ¨Hallelujah¨ niet in het Engels, maar in het Portugees.

Lees ook  Moeder 'vermoordt pasgeboren baby omdat dochter meer aandacht krijgt

Ik kan begrijpen waarom de bruid, haar bruidsmeisjes en veel bruiloftsgasten de tranen niet binnen kunnen houden. Het is echt een nummer voor elke gelegenheid, vrolijk of verdrietig. En het feit dat dit werd gezongen op een bruiloft, in het Portugees, maakt het nog sentimenteler en mooi.

Zodra de bruidegom begint met zingen, krijg ik kippenvel over mijn hele lichaam. Maar wat er vervolgens gebeurt, is iets waar niemand op voorbereid is – of in ieder geval niet de bruid. Dit is zo mooi. Luister en geniet!

Lees ook  De 19-jarige drukt een stofzuigerslang tegen haar lippen. Dan voelt ze plotseling een stekende pijn

Wat een prachtige interpretatie van dit fantastische liedje. Aarzel niet dit artikel te delen als je ook denkt dat deze versie heel mooi is.

Moeder liegt tegen vader over wat er gebeurd was wanneer hij zijn dochter ziet, de misselijkmakende waarheid komt naar boven in het ziekenhuis

Hond wacht maanden op nieuwe baby – kijk als de moeder de deur opent en ze elkaar voor het eerst ontmoeten